Skocz do zawartości
IGNORED

Atom/Titan które lepsze z Paradigm 3v4 ?

FZHUT

Rekomendowane odpowiedzi

może ktoś mnie namówi na kino domowe ?:) właściwie już zdecydowany byłem na stereo ze względu braku kasy

jednak na allegro pojawiły się 2 modele sourrandów w fajnej cenie - paradigm Atom i Paradigm Titan moje pytanie brzmi:

czy ktoś się orientuje które z nich lepiej będą współgrały z serią monitor ??? i czy w ogóle będą współgrały?? na tylne "monitor" mnie nie stać u tu jeszcze pojawiło mi się światełko w tunelu ;) i mam nadzieje że nie jest to światło lokomotywy :)))))P

rozmyślam też jaki ampli sobie dobrać ewentualnie do paradigmów ale to już później

pozdrawiam!

widzę, że sporo się tego nazbierało .. hoho!!:)

więc sam odpowiadam:

podobno lepsze są TITAN .. lepsze klasą i lepiej zagrają z serią monitor .. pasmo przenoszenia większe i jakość dźwięku lepsza.

może to komuś kiedyś się przyda - mi już nie bo zostałem przelicytowany w ostatnich sekundach aukcji ;(

ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - na pewno by były słaaaabe;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.