Skocz do zawartości
IGNORED

pioneer vsx 1016 v-s jakie glosniki?

james007

Rekomendowane odpowiedzi

witam.jestem nowy wiec odrazu mnie nie linczujecie za tresc:) posiadam wlasnie pioneera vsx1016 v i niewiem jakie dobrac glosniki 7.1 do niego:( myslalem o onkyo sks ht530 alnie niewiem czy beda sie nadawac do niego wiec chcialbym poznac opinie innych i doradzenie w doborze glosnikow do tego sprzetu:)

https://www.audiostereo.pl/topic/28579-pioneer-vsx-1016-v-s-jakie-glosniki/

no jesli chodzi o budrzet to jakies 2000pln ale czy w tym przedziale cos sie znajdzie takiego aj jezeli tak to cos blizej poprosze jakies typy marka model bo nieberdzo sie niestety orjetuje jeszcze:(

Czołem.Mam Pioneera VSX-D 2011 i kolumny do niego Tannoy Mercury mx 2 jako fronty,efektowe mxr i centralny mxc.Basisko i dynamikę to one mają sporą jak na swoje rozmiary i przestrzeń całkiem dobrą ale w stereo fronty sypią piachem jakby dziarski murarz rozrabiał...zaprawę,do tego natarczywość wysokich i średnicy i bas nie zawsze kontrolowany.Tak jest w stereo,ale do kina jak najbardziej.Potrafią dać czadu.

hehe zerknolem do archiwum pioneera by zobaczyc to twoje cacko i uzeklo mnie mocno:) mowisz ze w stereo niezabardzo sie sprawuja bo ja w uk zanlazlem dokladnie to co napisales mi i calosc by kosztowala okolo 300funtow ale wciaz jeszcze szukam czegosc ciekawego moze ktos jeszcze wyrazi swa opinie typy by wspomuz czlowieka w potrzebie:)

ja zainteresowałbym sie quadralami z serii Argentum. Są w niewiarygodnie niskiej cenie na allegro, tj: 999 pln za fronty, i chyba coś koło 500 zł za tylne. do tego poszukać centralnego i musi być dobrze. Argentum to 2 klasy wyżej od quintasów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.