Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do 1000-1100 zł

dmisiu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem tu nowy więc prosze o pozytywne rozpatrzenie tego tematu.

Otóż za tydzień kupuje Kino domowe a właściwie kolumny.Ampka już mam (Pioneer VSX-416 416) i właśnie do niego potrzebuje dobrych kolumn do tej ceny,przynajmniej te 88db.Mam na oku takie coś :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pokój ma 18-20 m2

Czy polecacie coś innego,surroundy nie są mi teraz koniecznie potrzebne,wiec wolałbym jakieś mocne przednie.Jakieś Porady?? Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/28778-kolumny-do-1000-1100-z%C5%82/

Bez urazy nie mam siły tłumaczyc ze te kolumny nie graja dobrze ,podejrzewam ze posiadasz takowe kolumny i chcesz na siłe pokazac ze sa dobre.Nawet w tak mała kwote mozna wydac lepiej

Stiffi, bzdura. Kolumn nie mam, a miałem. A poza tym nie mam ochoty na konwersację z Tobą, bo i tak nic ciekawego z tego nie wyniknie. A tak w ogóle - jaki był twój poprzedni nick?

• 4 tygodnie później...

rany tonsil - za nie długo będzie robił plastikowe obudowy... miałem doczynienia trochę z Tonsilem ale ze sprzętem samochodowym - badziew - słynna seria S-LINE niczym nie różniąca się od innych głośników no może kolorem kopułki z napisem S-LINE :)...tuba aktywna SAS 250 - kolejny udany produkt żekoma moc 250W, a wzmacniacz bez przetwornic - coś tam popierdywała... dalej mi się nie chce pisać... NIE POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.