Skocz do zawartości
IGNORED

opinie i sugestie co do-Sony STR-DE485E

trunek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Mam mala prozbe>chcialbym poznac opinie i sugestie co do amplitunera sony!ktorego zamierzam zakupic!wiem ze sony to nie denon ale chyba brzmienie az tak nie odbiega od w duzym stopniu od sony!ten amplituner posiada dekoder 32bity nie bardzo wiem o co w tym chodzi?czy jesli zdecydowal bym sie jednak na denona czy byla by olbrzymia roznica w jakosci dzwieku??dodam jeszcze ze przewaznie slucham stereo i muzyki techno.Z gory dziekuje ze opinie i komentarze!!!!!

czesc,ja posiadam ten amplituner .jedno co moge powiedzic to ze sie nadaje do techno bas jest dosc mocny.Co do brzmienia nie ma specjalnie zastrzezen.Wczesniej mniałem wmak techincs'a su-v500 ale sony jest słyszalnie lepszy czy lepiej gra denon tego nie wiem podaj mi model to ci powiem czy warto.

witam chcialbym zmienic na DENON AVR 1306 !!!!tylko nie wiem czy roznica w dzwieku az tak bedzie odczuwalna!!bo jesli nie to szkoda zachodu.a jaki suba do tego sony????myslalem mozen nad Heco ale dokladnego madelu nie pamietam albo na jakims tonsilku>??co proponujesz????

Jak bym był na twoim miejscu pomyslał bym o Denonie.Parametry techniczne ma mniej wiecej zblizone,lecz słyszałem opinie niektorych osób ze Sony nie robi dobrych amplitunerów ze to tylko ładnie wyglada za to Denon nie ma sie czego powstydzic.Mysle ze dzwiek bedzie słyszalnie lepszy na denonie .Polecał bym tobie takze suba z firmy Heco słyszałem jeden z modeli, gra całkiem niezle . Tonsila niekomu bym nie proponował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.