Skocz do zawartości
IGNORED

Koda DRA-660 vs Pioneer VSX-416

Dzimi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wacham się pomiędzy tymi dwoma amplitunerami. Koda kosztuje połowe z tego co Pioneer, który nie wiem czy jest wart dwukrotnej ceny DRA-660.

Czy ktoś porównywał te amplitunery ze sobą ?? Biorąc pod uwagę kolumny F51 moc 30 W Kody jest wystarczająca. Ale jak z dzwiękiem ? Koda ma dobre recenzje , a na Pioneera recenzenci sypią gorzkie słowa, że to bass mało dokładny, że średnie tony jakies przygaszone, i góra za moca.

https://www.audiostereo.pl/topic/29171-koda-dra-660-vs-pioneer-vsx-416/

dra-660 to jakaś kaszanka w porównaniu z pionkiem 416 .

zresztą

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

inni mają wiele zastrzeżeń do tego chińskiego wyrobu . Zresztą nawet koda się do niego nie przyznaje bo nie znalazłem tego na ich stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Urządzenia Koda niestety się psują, a serwis polpaku to masakra. DVD700 przeleżało tam ze 4 miesiące w dwu turach,w końcu wymienili na jakieś nowe 640, ale padło po miesiącu i na wymioty mnie się ma, jak przymierzamsię do wizytyz serwisie z tym czymś nowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.