Skocz do zawartości
IGNORED

denon 1707 pytanie

giersz

Rekomendowane odpowiedzi

mam zamiar kupic denona 1707 ale mam kilka pytan .

1

Czy jak na poczatek podłacze do niego kolumny stereo to mozliwa jest funkcja 2.1 czy nie ma mozliwosci uzyskana jakiegokolwiek dzwieku z subwoofera ?posiadam obecnie fronty z słabym basem i subwoofer sony wm-500 o mocy 150 w i głosniku 30cm

2

Czy jest jakis tryb zeby uaktywnic głosniki surround bez głosnika centralnego ? bo tego w chwili obecnej nie posiadam

chodzi mi o klasyczne 4.1 bez centralki

3 Jakim kablem podłaczyc kolumny do denona ( w planach mam JBL E100 i centralke EC35 ) i to do tych kolum chciałbym dostac kable połaczeniowe

4 Czy w tyki bananowe polepsza dzwiek czy lepiej dac sobie z nimi spokoj

z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/29206-denon-1707-pytanie/

Przepraszam, ale musze to powiedzieć. Jesteś na tym forum od ponad 200 dni, naprawdę nie było żadnej odpowiedzi na twoje pytania...........taki post na siłę, trochę.......tak mi się przynajmiej wydaje........no offence

Pozdr.

https://www.audiostereo.pl/topic/29206-denon-1707-pytanie/#findComment-637084

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.