Skocz do zawartości
IGNORED

awaria nowego hk240

ebola

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich forumowiczów

14 listopada w sklepie zakupiłem amplituner kd harman/kardon avr240. zaznaczyłem że na początku grudnia będę miał kasę więc dokupie u nich jeszcze dvd i głosniki hkts11 tej samej firmy. sprzęt dostałem nie podbujałem gwarancji bo miałem sprawdzić czy sprzęt jest o.k.

sprzęt grał tydzień i było wszystko w porządku, w końcu karton wrzuciłem do piwnicy miałem własnie zamiar podbić gwarancję.

Jakież było moje zdumienie kiedy 23 listopada właczyłem amplituner, który normalnie wsazystko pokazywał na wyświetlaczu, jednak nie dawał nic na głośniki, kręciłem gałką gośności do oporu, podłaczałem słuchawki i nie miałem głosu.Sprawdziłem, że kable głośnikowe i interkonekty były podłączone prawidłowo.

Poszedłem po karton do piwnicy, zapakowałem sprzęt i z powrotem do sklepu. sprzęt przyjęli i wysłali do serwisu do naprawy. Powiedziałem że nie chcę naprawianego amplitunera tylko nowy, gdyż minęło tylko 9 dni od jego zakupu a juz występiło jego uszkodzenie.

Chciałbym zapytać szanownych forumowiczów czy mam prawo żądać nowego amplitunera.

https://www.audiostereo.pl/topic/29770-awaria-nowego-hk240/

rządać możesz >>> na prawach rekojmi... ale czy się zgodzą to niewiem (powinni, jeżeli uważają się za poważny sklep)... zawsze możesz zarządać zwrotu kasy... to może dadzą drugi, jak im tak sprawe przedstawisz.

hmmm... z tego co opisujesz - to soft mu pewnie nowy wgrają i tyle... dostał zawiechy.

pzdr

123... test

https://www.audiostereo.pl/topic/29770-awaria-nowego-hk240/#findComment-653913
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.