Skocz do zawartości
IGNORED

harman/kardon CP25 ( zestaw)

szadziak

Rekomendowane odpowiedzi

witam

chwilowo przebywam za oceanem :) , znalazłem taki zestaw kina domowego - harman/kardon CP25,

czyli : AVR 235 + DVD 22 + HKTS 7 + HKS 3. . chodzi mi prąd , dvd ma napięcie zasilające: 110 - 240 V / 50 - 60 Hz czyli ok ( ale nie wiem ja z regionami DVD) ,ale - AVR ma - AC 120V/60Hz , czy bedzie chodzic na polskim przetworniku i czy go ptrzebuje? i czy mozna go przestrojc (radio) , cena zestawu 899$ , warte ???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/30341-harmankardon-cp25-zestaw/

do szadziak

poczytaj jaki pobór mocy ma ten ampl. wydaje mi się że przygotowanie zasilacza o odpowiedniej wydajności prądowej i jakości bedzie kosztowne a rozwiązanie samo w sobie mało wygodne. Nie wiem czy ten dvd ma mozliwość zmiany regionów.

sprawdź na videohelp

co prawda cena kusząca ale ja bym się nie bawił w ten zasilacz

U naszych zachodnich sąsiadów można kupić np zestaw: HARMAN KARDON AVR 235 + DVD 47 + HK TS 7 - za ok 3800zl. Biorąc pod uwagę że 47 jest droższy od 22 i jakieś 1tys. zł - czyli wychodzi ok 2800zł - bez żadnych kombinacji ale bez dodatkowych satelitek - za to z 2letnią gwarancją.!!:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.