Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na Wąż pleciony, ochronny HGP

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

>>Kubeł

Kabel 5x2,5mmq wchodzi bez problemów do niebieskiego wtyku Siltecha.

Zaczynają się schody z wtykiem IEC. W zasadzie obleciałem wszystkie wtyki IEC, te z www.tme.pl to wyjątkowy badziew, kupowałem od Garmina te po 12,- > jeszcze gorsze. W tej chwili stoję z kablami z powodu IEC które stoja na cle. ale to tylko 5 sztuk Marinco. Ma ktoś wiadomosci o znośnych, już nie mówie dobrych, wtykach IEC dostepnych w Polsce

Od strony gniazdka ściennego nie ma takiego problemu, można znależć trochę wtyczek (nawet te z OBI pasują). Znacznie gorzej jest z drugim końcem. Jestem lekko zaniepokojony. Przekopałem internet i nie ma niczego pza tym co wymieniłeś (a nadaje się do d...). Teraz stoję przed persepktywą wydania co najmniej 2 x 80 pln na Wattgate'a. Psia krew.

Wszystkie paczki sa juz dawno w drodze ... prosze czekac.

Kto dostanie paczke z zawartoscia dla innej osoby //sa takie// pisalem wczesniej to prosze ze soba uzgadniac male spotkania w celu przekazania.

Jesli ktos nie moze skontaktowac sie z tamta osoba prosze o jakies emaile

lub mozna to napisac na forum.

Jakies reklamacje tez pisac ... zawsze mogla zajsc jakas pomylka, komus cos nie wymierzylem dokladnie lub czuje sie oszukany ....

//kable sa podpisane na koncach i oplot tez jest podpisany//

o tych osobach pisze:

Warszawa:

inzynier,jjp,Leszek,romekp,Bego

Wroclaw:

Atx //ten 2 atx :))))))//

Bryan,vanvideo

Lodz:

Quak,barni

Radom:

pawelk_13,Zenek

Siemianowice Slaskie:

Musti,Sebastian

Przy okazji chcialem je przeprosic, ze ich kosztem szukalem oszczednosci.

Mam nadzieje, ze spotkania //przekaznikowe// beda bardzo owocne i cos z tego sie bedzie.

Gość robsonart

(Konto usunięte)

szukam dobrej sieciówki do monobloków lampowych i to na najlepszych wtykach jeśli komuś wyszło przypadkiem coś takiego i cena gotowej sieciówki nie będzie zabijała to jestem pod-- [email protected]

• 2 miesiące później...

=> Frycu

Wiem, że to stary temat ale czy nie zostało Ci trochę (tj. 3m) oplotu

ochronnego Kimber lub HGP. Jeżeli tak, czy mógłbym prosić o sprzedaż (mój ew. przelew przed wysyłką) ?

Montuję sieciówkę DIY (kabel Lapp) a taki oplot dodaje efektownego wyglądu.

Chciałem wysłać to do Ciebie na priva - ale coś jest problem z dostarczeniem poczty na Twoją skrzynkę.

Pozdr.

• 11 miesięcy później...

Potrzebuje kilka metrow weza ochronnego Helukabel HGP ale problem w tym, ze trzeba wziac min. 25m. Czy ktos byblby chetny, cena 36zl/metr. Dogralem wszystkie sprawy z lokalna firma i jesli beda chetni w ciagu 7 dni mialbym paczke u siebie. Przy okazji moge zamowic takze dowolne przewody z oferty Lappkabla i Helukabla (moze te, ktore proponuja Fadeover i Mathew w watku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ), realizacja tez w ciagu 7 dni.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.