Skocz do zawartości
IGNORED

nagrywarka dvd - 2 dni czasu....

arekgrabowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich...jestem gościnnie w tej zakladce (na codzien siedze w stereo). Mam pytanie i prosze o podpowiedz...raczej laik dvd ze mnie a zwlaszcza w temacie nagrywarek stacjonarnych... potrzebuje kupic stacjonarna nagrywarke dvd... mam na to czas do niedzieli( na zamowienie np na allegro)...nagrywarka bedzie dzialala tez jako odtwarzacz filmow...oto czego oczekuje:

- wyjscie audio (stereo) - poniewaz posiadam tylko wzmaka stereo

- nagrywanie z TV (to glowny powod zakupow - bajki dla mojej kochanej coreczki)

- przyzwoita jakosc obrazu i dzwieku (o ile to mozliwe w tej cenie)

- cena max w okolicach +/- 500 zł

- najchetniej z gwarancja

- dvix nie jest obowiazkowy ale ;)

i to chyba wszystko..bardzo prosze Was "wymiataczy" o jakies typy...dzieki wielkie z gory Arek

https://www.audiostereo.pl/topic/31370-nagrywarka-dvd-2-dni-czasu/

do arekgrabowski

zgadzam się z przedmowcą :-)

jeśli warunki finansowe możesz zmienić to zdecydowanie polecam nagrywarkę z dyskiem, znacznie większa funkcjonalność, nie musisz na okrągło przegrywać na płyty, nie musisz niczego usuwać za ok 1000 zł masz nagrywarkę z dyskiem 160 GB co daje w przyzwoitej jakości do 80 godzin materiału na dysku - to jest na prawdę wygodne, sam na tym skorzystasz mogąc od czasu do czasu obejrzeć coś na co nie miałeś czasu -jeśli miałbym polecać model to za nico więcej panasonic dmr-eh55

sam długo się zasatanwialem analizowałem i kupiełm własnie ten

lg rh 177 to nie jest zły wybór, może lepiej poczekać 1-2miesiące i doskładać, kupisz sprzet bardziej uniwersalny i zadowolisz wszystkich czlonków rodziny. moja żona też wzbraniala się przed kolejną zabawka dla męża, teraz sama korzysta z mozliwości nagrania wielu różnych programów bez kombinacji z 10 kasetami vhs, z prostym menu z którego wybierasz jeden z 40 nagranych wczesniej programów, z możliwością archiwizacji na plytach tych wartosciowszych (pewnie 1 płyta na miesiąc) nagle okazało się że w programi telewizyjnym sa rzeczy warte zobaczenia (czasem o 1:30 w nocy) i wiem co mam nagrane - magnetowid mnie draznił bo nigdy nie wiedziałem co mam na kasecie a jej przwijanie i sprawdzanie to męka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.