Skocz do zawartości
IGNORED

PT-AX100 gwarancja ?

pomor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dziś zakupiłem PT-AX100 z faktura w sklepie jedakże sprawdzając w sklepie karton zauważyłem brak blankietów gwarancji oraz brak polskiej instrukcji po paru tel. do panasonic Polska oraz do firmy która była sprzedawca dla sklepu w którym kupiłem w/w projektor stwierdzili

1 ) instrukcja oraz zasady gwarancji są dołączone na płycie cd którą obiecali dosłać (hmm trochę mnie to dziwi ponieważ jakbym nie miał kompa to nie wiedziałbym jak podłączyć projektor albo jakie sa warunki gwarancji)

2) blankietów gwarancyjnych nie ma jest tylko e-gwarancja panasonica (wystarczy dowód zakupu)

3) gwarancja na projektor 24 miesiące a na lampę 2000 godzin (opisane w warunkach gwarwancji na płycie dołączonej do projektora)

W związku z powyższymi zapewnieniami Panasonic Polska mam pytanie czy którys z użytkowników Panasonica może potwierdzić w/w punkty ?

Pozdrawiam Pomor

https://www.audiostereo.pl/topic/31401-pt-ax100-gwarancja/

e-gwarancja obowiazuje na produkty panasonic kupione po 18 wrzesnia. I to znaczy ,ze wystarczy sam paragon. Na paragonie musi byc nazwa produktu czyli PT-AX100.

Wiecej szczegółów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co do instrukcji to sam dostałem instrukcje PL emailem na Optome. To norma.

Módl sie zeby sie nie zepsul. Bo servis panasonic nie ma specjalistów od projektorów tylko od telewizorow, żelazek i czajników!

Raz zanioslem projektor Ptea900 to serwisu panasonic. Wyczyscił mi go i twierdził ,ze jest juz sprawny. Niestety nadal był uszkodzony. Na szczescie problemu juz z nim nie mam bo odesłałem go tam gdzie go kupiłem.

Najelpiej wybierać projektor ktory posiada punkty servisowe w polsce i naprawia głownie tylko projektory. Np. Optoma :) I w szczegółnosci door to door.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/31401-pt-ax100-gwarancja/#findComment-702970

A ja się nie zgodzę !!

mam Panasa 700 kupiony w Niemczech..

I się popsuł...

I wcale nie jest tak żle..gwarancja jak najbardziej honorowana..serwis door to door ..sprawnie miło i szybko

..siadł blok zasilania..serwis w Warszawie ok (są tylko dwa ..drugi w Gliwicach)..

Potrzebna była gwarncja unijna i paragon zakupu...

https://www.audiostereo.pl/topic/31401-pt-ax100-gwarancja/#findComment-703506

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.