Skocz do zawartości
IGNORED

Czy my jesteśmy indywidualistami ???

Polik

Rekomendowane odpowiedzi

Czy my jesteśmy indywidualistami ?

Już od dawna smerfując po forum AudioStereo.pl zastanawiam się kim są ludzie tu obecni -jedno jest pewne -część z nich na pewno przybyła z innej galaktyki-podczas gdy N.A.S.A nadal studiuje konstytucję MARSA -to My marsjanie już dawno jesteśmy tu na Źiemi i w związku z tym ,że jest to dla nas inne i obce nam środowisko zapadamy na różne na szczęście niegroźne choroby ,na które chorują także i ziemianie-jedną z nich jest audiofilizm-to niegroźna choroba ,która daje dużo radości i wcale nie jest przenoszona drogą płciową !!!

Zauważyłem też ,że większość tu obecnych to ludzie nie tuźinkowi -prawdziwi indywidualiści,ludzie którzy w zdecydowanej większości są spoza naszej galaktyki i stanowią elitę intelektualną w naszym układzie słonecznym.

Cieszę się ,że po kilkudziesięciu latach zabijania w narodzie indywidualizmu -jesteśmy nadal różni -każdy właściwie jest inny,kążdy z nas potrafi dyskutować, kążdy potrafi samodzielnie mysleć i kreować swoją rzeczywistość-cieszę się ,że jesteśmy wolni-że nadal wolność jest dla nas najwyższą wartością i lepiej niech tak pozostanie !!!

POZDRAWIAM :)

https://www.audiostereo.pl/topic/32231-czy-my-jeste%C5%9Bmy-indywidualistami/

Gdzie mieszka Vlad ?

Pochwalił się już w wątku "TWOJE MIASTO TWÓJ DOM"

Na poczatku myślałem ,że zrobil mi psikusa ,ale przecież tu wszyscy mają duże poczucie humoru więc to musi być prawda...

Proponuję spotkanie wszystkich forumowiczów w tej galaktyce !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

do lenam, 16 Mar 2007, 16:46

>Jesteś pewien, że to fotografia galaktyki? Ja myślałem, że to Vlad jako trzydniowa zygota.

tos mi teraz dał do myślenia-może sam zainteresowany sie w koncu wypowie on ,nie on zygota czy galaktyka bo już ssom nie wiem !!!

POZDRAWIAM

Myślę że ta galaktyka jest dużo bardziej rozpoznawalna i lepiej nadaje się na punkt kontaktowy, poza tym mieszkam na zadupiu jednego z tych warkoczy i miał bym o przysłowiowy rzut beretem

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.