Skocz do zawartości
IGNORED

Używane Mission 702e

Mikolaj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie było mnie tu ponad rok i pewnie troche sie zmieniło. Mam pytanko na które nie moge znaleść odpowiedzi w wyszkukiwarce, więc mam nadzieje ze mnie nie zjecie za nowy temat i znajde tu pomoc której szukam. Kwestia jest taka: znajomy ma w szafie Mission 702e które dostał wraz z telewizorem Philipsa w UK za free. Kolumny mają zgrzyty na niskich tonach. Moge je dostać za śmieszne pieniądze i tu pytanie do was, bo sam mam ustalić cene. Ile są warte i jakie są koszty naprawy jeśli ma to jakiś sens. Posiadam ampa Onkyo tx-sr 701. Jak to zagra razem? Co do muzyki to słucham głównie reggae zazwyczaj z żywymi instrumentami, często podchodzi pod jazz (jak np. Groudation), czasem coś żywszego i bardziej dynamicznego ale to sporadycznie. Bywa też w moim domu tak, że kolumny muszą pracować głośniej jak wpadnie pare osób. Mój portfel jest bardzo cięki dlatego zainteresowanie tą opcją. Wcześniej myślałem o Kef-ach iq3 ale nie mam na nie pieniędzy i szybko nie będę miał a jedno nie wyklucza drugiego. Mam nadzieje, że znajde tu odpowiedź na te pytania. Pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/32683-u%C5%BCywane-mission-702e/

cenę znajdziesz bez problemu w sieci, ile moga być warte używki ? 50-60% ceny nowych jesli są sprawne.

Zgrzyty na nikich tonach to info w stylu coś mi stuka w samochodzie, odpowiedzi ? pewnie 100 mozliwości, rzeczywiście z kolumnami łatwiej naprawa od 50 zł (poprawa mocowania głosników) do 1000 (albo wiecej) wymiana zwrotnic i głośników

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.