Skocz do zawartości
IGNORED

system Harmana - zespoły głośnikowe

ciules

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, wiem nie to forum ale i tak spróbuję.

(na kinie domowym - brak odpowiedzi - może temat bardziej audiofilski)

Jestem posiadaczem systemu Harmana (AVR 3550 i DVD 25) i zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze do w/w systemu "optymalnego" w kwocie

do 8000 zł zespołu głosnikowego.

Jako głośniki efektowe chciałbym pozostawić posiada już długo (od 1997r.)B&W DM 601 (dla mnie zupełnie wystarczające brzmieniowo i bez sensu pakować coś lepszego).

Wstępnie dokonałem wyboru (fronty DM 603 S3, central LCR 60 S3 i sub ASW 600) ale może inne bardziej "pasowałyby" do mojego pomieszczenia (pokój 20-30 m2) i preferencji muzycznych ("stara gwardia" - Pink Floyd, Free, Deep Purple, Uriah Heep, Moody Blues - czyli stary dobry rock.)

Gdybym miał mozliwość odsłuchu kilku zestawów, sprawa byłaby bardziej prosta, a tak to ?

Za fachową pomoc z góry serdecznie dziękuje.

Posiadam zestaw H/K AVR 5550 z DVD30. Na przodzie mam B&W DM 603 a surround to 601. Obecnie jeszcze bez suba ale i tak bez niego bass jest potężny. Nie jestem audiofilem lecz wg mojej opini gra to bardzo dobrze. B&W posiadałem jeszcze przed wymianą ampa tak więc nie miałem za dużego wyboru co do kolumn. pozdrawiam,

Adam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.