Skocz do zawartości
IGNORED

Czekam na Wasze opinie o AudioSysteme

makko

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy koledzy! Kilkanaście dni temu odbyłem bardzo nieprzyjemną rozmowę z szefem firmy AudioSystem panem Januszem Sobolewskim. Odniosłem wrażenie, że to straszny prymityw, prostak, który w dodatku nieprzyjemnie wygląda i pachnie. Co sądzicie o tym "dystrybutorze" ?

Czy warto zostawić u niego gotówkę ?

https://www.audiostereo.pl/topic/3361-czekam-na-wasze-opinie-o-audiosysteme/

Pan Czaruś się w życiu na temat sprzętu do debilnych klientów nagadał i dlatego wali mu z ryja. Poczytajcie Panowie wątek o Decibelu...Moja opinia na temat AS również się tam znajduje, pzdr.

PS. A szef jest rzeczywiście totalnym palantem, prawda to i fakt.

Mi kiedyś w salonie Studio-Pro sprzedano odtwarzacz CD Creeck, który po kilku godzinach pracy "padł". Na drugi dzień przynoszę go do sklepu, a pracownik dzwoni do Jaśnie Pana Janusza Sobolewskiego co zrobić.

Nastepnie od sprzedawcy dowiedziałem się, że ten wypisze mi rewers, a sprzęt trafi do serwisu - jak myślę, na zaplecze sklepowe. Ale widocznie problem był dość skomplikowany gdzyż przez ponad rok z tą sprawą nic nie dało się zrobić. Na szczęście w zamian otrzymałem sprzęt zastępczy - Rotel, ale wkurza mnie sam potwornie długi okres oczekiwania. Mam nadzieję niedługo odebrać mój CD Creeck - przez ten czas już nie produkowany. Ale cóż.

Z Audiosystemu mam Creeka (nie creecka:-) 4330mkII. Już jak go kupiłem nakryłem małą, aczkolwiek nie wpływającą na brzmienie usterkę. Chodziło o selektor źródeł, ale nie będę tu po kolei opisywał na czym to dokładnie polegało. Oddałem wzmacniacz do serwisu, a konkretnie do sklepu w którym go kupiłem i po trzech tygodniach dostałem go z powrotem. Usterka została usunięta, zajrzałem Creekowi do środka i wszystko było w porządeczku - jak na zdjęciach ze strony producenta. Później przez e-mail dowiedziałem się, że po prostu wymieniono przełącznik żródeł na inny. Ale gdyby powiedzieli, że dali mi nową sztukę, uwierzyłbym na pewno.

A z dystrybutorami rozmawiam narazie tylko przez telefon i nie wiem co tam komu pachnie:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.