Skocz do zawartości
IGNORED

JACCH IDZIE NA REKORD

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 28 Maj 2007, 12:08

>Trzymam kciuki.

No nie wiem. Przez zacietrzewienie swoje zarobił IGNORA :-|

pozdr

P.S.

Nie dyskutuj z IDIOTĄ bowiem sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...

wolf, ale przecież ja jacchowi naprawdę dobrze życzę.

To miły gość, tylko ma jakąs małą psychoze....w końcu kto nie ma ?:)

A co do idiotów....już się przyzwyczaiłem, ze większosć populacji to słynne "brakujące ogniwa" - takie ogolone małpy.

I nie mówię tego bynajmniej w poczuciu jakiejs satysfakcji (że odkryłem ten brakujacy element) czy żartem. Najzupełniej serio.

Też zauważyłem, ze idioci mają tendencje do sprowadzania rozmówcy do swojego poziomu(wyższy jest dla nich niedostępny - a pogadać widocznie lubią !:)). Ale to, ze staraja się sprowadzic do swojego poziomu nie oznacza, ze będą się czuli swobodnie. Wręcz przeciwnie ;)

Z definicji idiotyzmu, samodzielne myślenie jest im obce, ale i tak mogą czegoś człowieka nauczyć nieświadomie - cytujac kogo innego :)

Pierwsze po czym poznaję idiotę to erystyka, brak własnego zdania, przemyśleń... na miare kalibru konkretnego przypadku rzecz jasna.

za to przeciętny idiota używa delikatnych obelg z tendencja do eskalacji. W te klocki w zasadzie sie nie przemęczam, chłopaki są tacy samokrytyczni wobec siebie...:)

Pozdrawiam

PS. Mam nadzieję, ze nikt z czytelników tego forum nie poczuł sie dotknięty ;)

Gość

(Konto usunięte)

Dzięki lamcaster - od razu lżej na duszy :)

Nie za bardzo wiem o co Wam chodzi , jar sugeruje , że dojrzewam (nie mam pojęcia do czego) , ty że poszukuje ???Jakiś wznioślejszych prawd , czy może prozaicznie.....coś zgubiłem ? Bywa , że rozwiązania najprostrze i najlepsze leżą pod nosem , ale ciężko je zauważyć - podpowiedz.

jacch, chyba nie dam rady...

"Runął już ostatni mur

Między nami

Runął już ostatni mur

Między nami

Nie mówimy ani słowa

Bo tego się nie da

Powiedzieć słowami

Nie dzieli nas nic

Nie dzieli nas nic

Nie dzieli nas nic

Nie dzieli nas nic"

Może tak ?:)

Pozdrawiam

lancaster, 29 Maj 2007, 00:31

>Acha, dla jasności, jaccha nie uważam za idiotę

Ja też ;-) Ale ostatnio funkcja IGNORUJ ma genialną cechę. Jej uruchomienie powoduje wykasowanie za jednym zamachem kilkunastu niepotrzebnych śmieci-wątków. I wówczas BOCZNICA staje się dużo bardziej czytelna :-D Po prostu skorzystałem z tej cechy ;-)

pozdr

• 6 miesięcy później...

jacch, 29 Maj 2007, 08:52

>Dzięki lamcaster - od razu lżej na duszy :)

>Nie za bardzo wiem o co Wam chodzi , jar sugeruje , że dojrzewam (nie mam pojęcia do czego) , ty że

>poszukuje ???Jakiś wznioślejszych prawd , czy może prozaicznie.....coś zgubiłem ? Bywa , że

>rozwiązania najprostrze i najlepsze leżą pod nosem , ale ciężko je zauważyć - podpowiedz.

Jak z serami. Faze dojrzewania i zdatnosci do spozycia masz juz za soba, a teraz tylko czuc?

Dobra juz sie nie czepiam, bo bedzie, ze sie czepiam!;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.