Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki amplituner/ wzmacniacz do ~350 zł ?

tomeus

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki amplituner lub wzmacniacz kupić pod kolumny Rubicon RP-26F / Koda 702F ? Po długich poszukiwaniach zostały mi te 2 modele, które według was lepiej sie sprawdzą dla mnie, słucham techno czasami rocka ale jak mi wpadnie coś w ucho to też coś spokojniejszego. Musi być ładny bas, ale z drugiej strony nie może go być za dużo. Mam pokoik około 12 m2 więc nie za duży czyli wzmacniacz nie musi być 2x 100 watt :] Czekam na wasze propozycje dotyczące amplitunera / wzmacniacza, oraz które z tych 2 par kolumn jakie podałem lepiej sie sprawdzą w stereo w moim pokoju. Narazie jestem za kodą więc ( dużo o nich czytałem, że nieźle sie sprawdzają w podobnej muzyce ) czyli głównie pod nie prosze mi coś szukać. Będe wdzięczny za konkretne modele i odrazu linki ( moze allegro ). Pozdrawiam & z góry dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.