Skocz do zawartości
IGNORED

KODA AV860+SW1000

elfan

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

dziś dostałem przesyłke ze zestawem KODY F51 +SW100B i muszę wam powiedzieć że jak podłączyłem ten zestaw narazie 2 fronty i sub to doznałem szoku!!!!,ten zestaw jak dla mnie gra niesamowicie,mam 13m2 pokuj i uprzedzano mnie żebym nie kupował KODY bo jest duzo basu ,a jest zupełnie na odwrót,bas we frontach jest w ilościach powiedział bym symbolicznych za to góra i środek jest wysmienity!!!, nie ma mowy o jakiś podbiciach na basie czy też rezonansie (przypominam że mam mały pokuj) fronty z tego zestawu grają REWELACYJNIE!!! sub tak samo, 0 dudnienia dzwięk ich wogule mnie nie meczy powiem że basu nawet jest za mało,jest taki troszke twardy ale to kwestia dotarcia, chyba jak się dotrą to będzie jeszcze lepiej,nie wiem jak wcześniejsze zestawy KODY ,co muwiono onich że sam bas i góra i nic poza tym ale u mnie tego nie ma .POZDRO.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.