Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do 1200zl do jbl e100

sono26

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich forumowiczow mam dylemat mam w tej chwili sprzet takowy amplituner hk avr235 przody paradigm monitor 9 pierwsza wersja centralny tonsil sonta tyly tonsil sonata 200 sub jeden paradigm pw 2200 drugi ps100 ale w kinie moze byc .pokoj jest dlugi okolo 8 metrow szeroki prawie 4 plus przedpokoj i kuchnia jest otwarta wiec spora kubatura chce zmienic te paradigmy na jbl e100 porownywalem je z moimi sa duze lepsze jesli chodzi o bas i moc slucham muzyki to co leci wradio itp nie jestem melomanem potrzezbuje powera ten moj hk raczej to za slabe w stero dla e 100 tak sadze poztym albo sie myle? wyskalowanie potecjometru glosnosci w harmanie i obsuga to tragedia dlatego rozwazam kupno innego wzmacniacza stero zalozenia sa takie cena nie powinna przekroczyc 1200 oczywiscie sprzet użyawny myslalem o harmanie hk 680 lub jakis denonie moze onkyo wzmacniacz musi posiadavc pilot teraz nie jest zle jesli chodzi o muzyke w tym zestawie ale brakuje mi tego basu wzszego mysle ze to bedzie 60hz to co sie czuje na swoim ciele jak na dyskotece wzmacniacz harmana aktualny 235 zostawie do kina ale do stero chce normalny wzmacniacz zanaczam nie jest audiofilem nie wsuchuje sie w kazdy szczegol slucham dm czy stinga seala czasem puszcze marlyna mansona czy jakies disco czy stare kawalki kultu porosze o pomoc w wyborze wzmacniacza ogladalem ostnio na allegro np denona 880r wizualnie mi sie podobal tak jak harman hk680 z gory dzieki za pomoc

https://www.audiostereo.pl/topic/34012-wzmacniacz-do-1200zl-do-jbl-e100/

Bez:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I z pilotem:

Ukryta Zawartość

...osobiście dałbym za nie najwyżej 700-850 zł. No, ale cóż....poszukujesz małej elektrowni ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Proponuję to, co sprawdziłem, na czym grałem, i co mi się podobało, tj. Harman Kardon 680.

Z uwagi na fakt, że niedawno zmieniłem wzmaka - Harman jest do sprzedania - jak będziesz zainteresowany - daj znać.

pzdr.

Andrzej

Zapraszam tutaj:

Ukryta Zawartość

Co do obecnego wzmaka - masz przecież w "o mnie"

pzdr. :)

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.