Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do gier

pankracy66

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym kupić jakieś słuchawki do gier... na oku mam Steel Soundy 5H i do nich najbardziej sie przekonałem jak narazie. Są jeszcze Philipsy HP 8900, ale one nie mają mikrofonu, co dla mnie neistety jest duzym utrudnieniem :( To samo wszelkie Sennheisery oprócz serii PC, która nie cieszy się zbytnim uznaniem...

a może jeszcze jakieś inne? Doradzicie coś?

https://www.audiostereo.pl/topic/34311-s%C5%82uchawki-do-gier/

Nie oszukujmy sie, wg mnie jakosc dzwieku w grach nie jest priorytetem, zreszta jego jakosc bedzie podobnie slaba. Kup cos taniego, ale solidnego a reszte wydaj na przejemnosci albo pamiec RAM, zeby gierki szybciej smigaly.

Mi od kilku lat do grania sluza Labtec (axis-502) za ok 35zl, gram w Medal of honor po kilka godzin dziennie.

Wcale nie czuje potrzeby przesiadki na lepszy sprzet (w przypadku gier), a mam do dyspozycji jeszcze Grado SR60.

Nie dajmy sie zwariowac

• 1 rok później...

Witam!

Przepraszam za odświeżanie tematu ale nie umiem albo nie mogę zacząć nowego tematu.

Noszę się z zamiarem kupna słuchawek KOSS SB45 do grania i słuchania muzyki, ale najpierw chciałbym, poznać wasze opinie o tych słuchawkach.

Jeśli znacie lepsze słuchawki (głównie do grania i słuchania muzy) do 200zł to możecie mi polecić.

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

poszukaj opinii o nich. Nie znoszę tej firmy, ale to im się udało..

Ukryta Zawartość

a czy ktoś jeszcze gra w gry na PC...przecież od tego są konsole;) Myślę że nie warto dać więcej niż 100/150zł za takie słuchawki. Mówiąc krótko Philips, Creative, Logitech.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

hehe no troszeczkę rozśmieszył mnie tekst "kto gra teraz na PC". Otóż nie wiem czy wiesz ale w Polsce jest kilka turniejów LANowych w których gracze zmagają się o dobre nagrody, potem wyjeżdżają na międzynarodowe multigamingi i zdobywają kolejne nagrody, dlatego potrzebne są w miare dobre słuchawki. Uwierz, że na Świecie jest więcej graczy komputerowych niż konsolowych, chociaż sam ma konsole i PC.

heheh to się uśmiałem;) Na zachodzie już praktycznie nikt nie gra na Pc, bo nie wychodzi nic nowego dobrego na PC. Dwa-usługa xbox live(turnieje w Pesa,Forze,CoD4..itd) w połączeniu z tytułami jakie wychodzą na konsolę + swoboda grania(duży tv, zestawy audio bądź kina domowego + kanapa/dywan/fotel), brak zawieszania się gier(ahhh ten windows:P) daje wiele więcej radości z grania. Nie mówię już o tym że na PC w tym roku nie wyjdzie już parę gier z EA(wyłączność na konsolę). Poza tym konsola do wydatek 850zł(nowy xbox), pc do gier to wydatek min. 2000zł plus to że nie ma w co grać poza paroma wyjątkami. Nie mam nic do PC, ale do gier to się one nie nadają. Zresztą do pracy i komunikowania także lepsze są Mac'i ;) Tyle że u Nas ciągle drogie:/

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

tu masz graczy Americas Army nie bardzo znanej w Polsce gry

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jak widzisz nie jest ich mało,a to tylko mała gierka, dla porównania 'na zachodzie' na PC w WOWa gra 9mln użytkowników :)po 1 XBOX jest sprzętem wadliwym, po 2 jego sprzedaż znacznie spadła i na rynku rządzi PS3 :)

Ukryta Zawartość

AD.1 już nieaktualne po wprowadzeniu techniki 65mn.

AD.2 coś Ci sie chyba pomieszało(bez obrazy) ;) nie mówie że ps3 jest złe, ale ma sporo wad;)

Chyba jestem wyjątkiem, ale ja wole DVD, bo wychodzi więcej koncertów muzycznych na tym formacie z lepszym dźwiękiem, filmy są tańsze. Poza tym Blueray choć pojemny to jeszcze jest nieużyteczny, bo wiele gier które wychodzą na bluerayu, spokojnie zmieściły by sie na dvd 9gb. A tak to dane są specjalnie upychane śmieciami by gra miała 20gb i miała prędkość odczytu na poziomie dvd. Nie mówię nie postępowi, ale blueray mnie nie przekonał. Pozatym pad od x360 a pad o ps3..różnica znaczna na korzyść pada od x360(wygoda, trzymanie, wibracje). Jedyną wadą x360 to to że konsola głośno chodzi i poprzednie modele były awaryjne(syndrom Ps2). Innych nie widzę. Zresztą poza Gt5(jak pozbędą się kartonowego odbijania się pojazdów i dodadzą zniszczenia + poprawią skryptowane AI) nie ma już gry(wycofanie z list wydawniczych wielu gier w tym getaway) która by mnie przekonała do zakupu Ps3. Każdy lubi to co ma(ps3 jest dobrą konsolą-dla kinomana który lubi nowości wręcz obowiązkowym zakupem w tej cenie)..

>tak się składa, że ten sklep mam za oknem xD

>co do tych słuchawek to nie wiem .. jakieś małe? A KOSSy mają 100om !

No... jaką różnicę robi Ci opór? Nie rozumiem też co masz na myśli mówiąc, że małe. Widzę, że nie poszukałeś opinii o Aurvanach, bo Twój wybór w tym przedziale cenowym zakończyłby się definitywnie, szczególnie, że możesz przejść przez ulice i ich posłuchać... ;) Tylko pytanie "jakie" staje się wobec tego troszkę bezprzedmiotowe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.