Skocz do zawartości
IGNORED

Kto mi zbuduje wzmaka słuchawkowego?

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

>Rolandsinger,

Trudno mi powiedzeć o brzmieniu Paradox'a z Beyerami, bo wielu forumowiczów używa Paradoxa z DT880 i innymi Beyerami, więc sprawdza się jak najbardziej, co moze kilku kolegów forumowiczów potwierdzić. Ale to oczywiście wszystko kwestia gustu i nie mam w zwyczaju wypowiadać się o brzmieniu czy upodobaniach. Każdy wybiera to co mu osobiście najbardziej odpowiada. Każdy ma inny gust i upodobania brzeminiowe, mamy do czynienia też z róznymi systemami otaczającymi wzmak słuchawkowy (CD, kable itp).

Warto jednak też wspomnieć, że na ostateczne brzmienie każdego wzmaka ma wpływ wiele elementów które można odpowiednio uwzględnić przy montowaniu wzmacniacza dobierając wśród poszczególnych modeli lamp, kondensatorów, okablowania itp.

Natomiast bardzo chętnie słuzę wypowiedzią i pomocą (najchętniej na maila) jeśli taka będzie potrzebna w kwestiach dotyczących poszczególnych wersji Paradoxa, ich różnic czy spraw dotyczących zakresu zmian jakie mozna wprowadzić uwzględniajac czyjeś indywidualne życzenia.

Pozdrowienia

Paradox

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.