Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki TUBOWE

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

Vlad, forum nie jest po to, zeby ktoś tu rządzil...może niech rządzi właściciel ? Uwazam, ze jezeli ktokolwiek ma do tego prawo to własnie on.

Są ludzie, ktorzy mają świetny sprzet i nie odczuwaja potrzeby - "rządzenia" na forum !:)

Forum słuzy do swobodnej wymiany info na temat sprzętu itp.

Może niech na forum "rządzą" ludzie z najlepszym wynikiem badań audiometrycznych ?

Bo co z tego, ze ktoś ma doskonałe audio, skoro 30% dxwieku nie słyszy ?:)

Pomysłów jest wiele, a najmniej madry to pomysł "rządzenia na forum"... pogadać - bardzo chętnie.

Muzyki nie nauczysz się słuchajac sprzetu lploverze...niezależnie jaki by on nie był.

Pewnie jak zwykle co innego chciałeś napisac.

Pzodrawiam

lancaster, 13 Sie 2007, 17:15

>Vlad, forum nie jest po to, zeby ktoś tu rządzil...może niech rządzi właściciel ? Uwazam, ze jezeli

>ktokolwiek ma do tego prawo to własnie on.

>Są ludzie, ktorzy mają świetny sprzet i nie odczuwaja potrzeby - "rządzenia" na forum !:)

>Forum słuzy do swobodnej wymiany info na temat sprzętu itp.

>

>Może niech na forum "rządzą" ludzie z najlepszym wynikiem badań audiometrycznych ?

No co Ty :D przeciez kazdy wie kto ma "cudowne uszy" chcesz by on tu rzadzil? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

VF, jesteś c*pa nie facet to widać...jedno co możesz to popluć sie przed monitorem :)

I te kiepsko leczone kompleksy...ajaj dziecko zmiataj na bocznicę.

Mienki sprzęt, mientki musk ...ogólnie mientki ...pomyśl o opercji w stylu zostań Łabędziem, może bedzie z ciebie jeszcze jakas niezła laska :)))

foxbat, jeżeli bedzie to potwierdzone audiogramem zasalutuję !:)

Myśle,z e najlepszy słuch mają najmłodsi uczestnicy forum, pod warunkiem, zę nie katują się caly dzień w słuchawkach dokanałowych mp3kami...

Starszym to najwyżej się wydaje, ze coś słyszą, a taki VF to nawet nie ma złudzeń - wie, zę jest głuchy :)

No i że nei jest facetem też wie ;)

pozdrawiam

foxbat, 13 Sie 2007, 17:15

Tylko pamietaj popryskaj buraki woda, bo teraz cieplo, a kto to pozniej kupi.... swoja droga jak ta

>technika idzie od przodu... internet w budce z warzywami... ehhh...

O widzę specjalistę od warzyw, jeszcze niedawno krowie dupy i ogony cały świat mu przesłaniały, a teraz , patrzcie ludzie, jaki wygodny- do warzywniaka chadza:), a won z powrotem w pole, kompa mi oplujesz:))))

jacch, jakie otarcia? Przecież w otworze LP ma luzy :)))

eeech, stary chłop z tego naszego poczciwego vinylfuckera a wacek jak u muszki owocówki...nie dziwie sie ze lplover mysli o zmianie płci...

komu on dogodzi i czy LP to doceni ?:)

Pozdrawiam

lplover

Chyba mnie pan z kims pomylil... prawdopodobnie ze swoim dostawca... jak widze robisz w podobnej branzy jak imc slawny jazz... import/export trzody chlewnej... a pozniej taki jeden z drugim swoje problemy z pracy przenosi na forum...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Farineli XXI Lancasterze,

Dalej widzę cienko zawodzisz, ozdobniki marne. Uwielbiasz słowo "mientki". No tak, muzg miętki, dupa miętka, fajfus gdybyś GO miał też by był miętki. Ale nawet miętki fajfus to szczyt Twoich marzeń, stąd rżniesz Greka, a raczej strażnik haremu z Ciebie:)))

Farinelli, pochwal się jakie tuby Ci się marzą, to że nie masz żadnych dowodzi to, że na moje zapytanie o te cuda niemientkie, nie było odpowiedzi, a z pewnością inni też by chcieli wiedzieć na czym ta przbłęda katuje swój mniętki słuch, lub zamirza katowć:))))

To co, doczekamy się odpowiedzi wykastrowany mitomanie?:)))

Powiem Ci w zaufaniu lancaster, że jednak lp jest chyba bardziej nieszczęśliwy - przynajmniej tyle mi się udało ustalić:) LP a co ty na to gdybyśmy przesłali twoje wypociny potomstwu i rzeczonej żonie?:)))))

No właśnie czekamy na Twoją odpowiedx wykastrowany mitomanie :)

Na razie cos tam mało gramatycznie i składnie napisaleś.

Wiemy już ze zaden z ciebie facet, wiemy, ze nie za dobrze słyszysz i ze z zony tez za bardzo zadowolony nie jestes a tym bardzie ona z Ciebie :)

Dawaj dalej :)

Co do moich preferencji brzmieniowych w ostatnim czasie to nieco się zmienily...od kiedy posluchalem OB...oczywiście musialem wyblagać ten odsłuch...ale lepsze to niż katować sie w chacie passtą z makintosza w komplecie...można to jeszcze jakos domulić ?:)))

foxbat, 13 Sie 2007, 17:32

>lplover

>

>Chyba mnie pan z kims pomylil... prawdopodobnie ze swoim dostawca... jak widze robisz w podobnej

>branzy jak imc slawny jazz... import/export trzody chlewnej... a pozniej taki jeden z drugim swoje

>problemy z pracy przenosi na forum...

Widzę, że tym nowomistowym to już we łbie się pokręciło od tej mistowej aury.Jaka trzoda chlewna(co tęsknoty się odezwały?), w warzywach robie, co demencja od odłuszczonego miastowego mleka już ogarnęła i nie pamiętasz Waść co wypisywałeś wcześniej?, i nie chrąkać mi tu parszywe świnie napływowe na komputer w MOIM warzywniaku:)))

Seba, myśle, ze za bardzo optymistycznie zakladasz, ze VF był zdolny do założenia rodziny...

"Co by to byly za dzieci ? Gorsze od hitlera" :)

Panowie za piec minut VF wraca wkurwiony z pracy do swojej rezydencji słuchać zmulonego systemu :)))

Pozdrawiam

lancaster, 13 Sie 2007, 17:54

>...ale co by nie mowić widać juz poważne zmeczenie zawodnika o tej porze...moze jeszcze sie

>szarpnie na jakiś drobny opis swojej osoby ?:)

na ma chlop mniej niz 3 minuty...

Farinelli XXI Lancaster,

Pakuję się i juz wychodzę i może być nieskładnie:))Wpierw odmulić należy uszy- umyłbyś je choć raz właściwie i wówczas zabrabyś się za jakiekolwiek odsłuchy. Na odmulenie MUZGOWNICY TWOJEJ nie ma niestety rady, twój świat dalej będzie pokryty mulącą mgłą i płonne Twoje nadzieje na zmianę. Pa Patafilu- do jutra:)))

zdezintegrowany_3PO, 13 Sie 2007, 17:59

>... uff, tośmy sobie o tubach pogadali :)

A to nie jest watek o pogladach wlasciciela warzywniaka na swiat audio??

lplover, dokup koniecznie węglowe VDH i Dynaudio do kompletu...w ślepym teście system stanie sie nie do odróżnienia od yamahy pianocraft :)

Ale zaskoczysz gości :)))

No dawaj, dawaj...coś na finał...nie bądx wieprz. Zaraz zmykam poćwiczyc...mialem iść godzinę temu, ale dla ciebie zostalem :D

kiedyś mnie bezpodstawnie obrzucił mnie inwektywami więc co nieco poszperałem, kogoś popytałem i ustaliłem kilka faktów:) nie udało mi się jednak ustalić adresu - może ktoś ustali - jeśli nie to wszystko co może się przydać. Jak się uda to wyślemy te wypociny rodzinie. Będzie dumna z tatusia:)))

Już poszedł ? Teraz przyjdzie do domu właczy sprzęt i powie..."kurde muli"...będe musial jutro lancastera przeprosic(kajając sie na klęczkach)... ale na dzis to juz chyba posostał loverowi dylemat jakie samonośki wrzucić do czerwonych czółenek :)

Pozdrawiam i milego wieczoru lplover

Seba, daj sobie spokoj z takimi akcjami...szkoda zachodu i co to da...

Jedno co można zrobić, skoro Lukar nie reaguje to sprawić, zeby bytność takich osobnikow na forum byla uslana różami...a moze wystrarczy tylko co jakis czas wsadzic takiemu łodygę z kolcami tam gdzie niby lubi, ale w sumie to chyba nie do konca :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.