Skocz do zawartości
IGNORED

radio Maryja pomaga ludziom.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/35433-radio-maryja-pomaga-ludziom/

A posłuchajcie tego:

Ukryta Zawartość

Ta co do nich zadzwoniła jest już kompletnie pomylona.

Ale to radio tak działa na swoje "dzieci boże", tak ich ogłupia że ludziom po prostu odpierdala...

Ukryta Zawartość

a myslisz ze co sie ludziom robi w mozgach po 10 godz,/dziennym praniu mozgu.(soluben).A po kilkugodzinnym- dudus,horst.A dlaczego ja tak nawoluje zeby modlili sie coraz wiecej.Bo taki koniec jest najbardziej humanitarny w tej sytuacji....... zeby odwrocic proporcje glupoty.

mulsie, mozesz sluchac ile wlezie, bo tobie nie zaszkodzi, bo chocby informacja z RM via twoje ucho do mozgu dotrzec miala, to chocby i 5 lat szukala to go nie znajdzie, no chyba zeby ci go w miedzyczasie przetransplantowali. :))

Drodzy sluchacze Radia Maryja! Na Slasku mieszka cierpiacy od dluzszego czasu na zanik mozgu nasz brat Muls.

Jest juz potencjalny dawca z ogrodu zoologicznego we Wroclawiu, jednak operacja zwiazana jest z duzymi kosztami, wiec prosimy milosciwie o datki dla naszego brata Mulsa. Numer konta i haslo na jakie nalezy wplacac podamy przy koncu audycji.

Sebol, to że w innych radyjach nie słyszysz kobicin "kompletnie pomylonych" wynika i tylko z tego że znikomo mały jest w nich udział słuchaczy.

Sprawdź jaki jest telefoniczny udział słuchaczy w RM a jaki np. w Polskim Radio.

Sprawdziłeś już?

Teraz jasne?

Ale nawet w publicznym radio jak już się zdarzy że dopuszczą, to i w "Rozmowach Jedynki" ktoś coś chlapnie. I chlapie, całkiem często.

O RMF-ach już nie wspomnę bo tam, tylko UMPC... UMPC... UMPC... UMPC... UMPC... UMPC... UMPC...

Rzuć w diabły Gazetę dla Matołów - Wyborczą i rozejrzyj się chłopie po świecie. Byłeś kiedyś w Stanach, słuchałeś tamtejszych rozgłośni radiowych? Glównie chodzi o radio, bo raz, że to medium ma taki charakter, że udział słuchaczy jest jest dla niego niejako naturalny, a dwa, że to jedyna w USA ostoja wolności słowa. Prasa i telewizja mają już narzucony przez liberałów (sic!) knebel poprawności politycznej. Polecam zwłaszcza pomieszkać na Zachodnim Wybrzeżu i tamtejsze rozgłośnie.

Dla kogoś przyzwyczajonego do knuta i knebla to orzeźwiające doświadczenie.

No, a najbardziej orzeźwiające jest strzelanie w lasach Georgii z nieletnimi pannami. Szkoda tylko, że trzeba już gromadzić konserwy przed nadciągającą rewoltą. Cała nadzieja w Bushu juniorze, może zostanie jednak na trzecią kadencję?

Oj, Dudi, Dudi, plecie Ci się dzisiaj jak w maglu.

zwolennik łagodności

Nowy2 ale nie przesadzaj. Przekroczyles trochę granice.

A mi tak naprawde nie chodzi o radio Maryja. Wiem jakie to radio ma profil, jakie tresci promuje i jakie wartości. Mi chodzi tylko o to żeby skończyc z klamstwem że to radio katolickie. Niech se Rydzyk stworzy jakis swój odłam chrześcijaństwa i wtedy uznam że to niemoja sprawa co tam się dzieje. Ale tak długo jak długo jestem wierzącym i praktykującym katolikiem będę się sprzeciwiał zgorszeniu którego motorem jest Rydzyk. A jeżeli Rydzyk i to jego radio chcą byc na łonie kościoła katolickiego to niech nadają tym mediom katolicki charakter gdzie nie będzie miejsca na nienawisc, kłamstwa i tworzenie coraz to nowych linii podziału.

Noster, to w Stanach jest tak, ze jak ktos ma potrzebe dzialania, to wymysla sobie religie i zaklada kosciol. U nas zaklada sobie raczej patrie lub partyjke, a nie kosciol.

A z tym przesadzaniem to myslisz ze 2 lata, to bedzie wlasciwsze. :))

W PL potrzebny jest polski Martin Luther-bo kosciöl w PL nawet ten bez Rydzyka to wiocha i kompletny folklor.

Ale ja jestem optimista-glupie berety moherowe kiedas sie wykancza, przed nimi -tak sadze primitywni alkoholicy -potem Polacy tez powoli przestana klanc na glos publicznie—bo to mi w odwiedzaniu starej ojczyznybardzo mocno w ucho wpada. Potem moze PL bedzie do Europy pasowac-- a narazie

moje motto ciagle to same;

Polacy sa w porzadku.!!! Ale Polska to powalony i chory kraj.

Znaczy co: ludzie są okay czyli rzeki mamy powalone, morze, lasy, góry?

Moze pojedź (hej!) do samiuśkich Tater i powiedz to góralom? Że maja powalone góry?

Acha, zanim pojedziesz, pożegnaj się z rodziną.

O dopasowaniu do Europy też bajać mogą tylko tacy co poza swój zaścianego nosa nie wychylili. ale wystarczy wychylić i odrazu się okaże że np. Niemcy wcale nie są tacy zdyscyplinowani, że Belgowie są takimi samymi dobrymi pracownikami jak nie przymierzając jakieś Araby, że Francuzi to brudasy (i to jakie!) i że Anglicy to śmieciarze (nie z zawodu a mentalność taka - śmiecą na ulicach ile wlezie) i straszne wprost pijaki. większe od rzekomych nie do pobicia w tej dziedzinie Polaków.

A jak ktoś twierdzi inaczej to jasne że w świecie niebywały.

Tylko naczytał się bajek o smokach siedmioglowych w Wyborczej.

nowy>>>>>alez chetnie udostepnie ci konto.Mozemy zrobic taki odlam ze ci rura wymieknie.znajac z grubsza dom wariatow jaki mam obsluzyc mozemy zaczac od jutra.Bedzie i o bogu i dupie maryni.Zalezy ile bedzie wyznawcow, to koszta podzielimy .Mysle ze ok 20 zł na tzw maryjoleb.Mozemy nazywac sie radyjo JAN.A pelny serwis bedzie na forum.10 zł dlA LUCARA a 5 zł na na ratowanie stoczni.Pielgrzymki mozecie sobie robic gdzie chcecie.

dudus>>>napisz jescze raz co masz przeciwko pedalom.NIE wiem czy wiesz ale hitlerek strasznie nie lubil pedalow i chorych psychicznie.No i zydow.Wiesz juz ze ojca mial zyda i dziadka.ALE nie wiesz pewnie ze kwiczal z zachwytu jesli kochanka sikala mu na twarz albo i wiecej.Zagadka--czy on byl zdrowy psychicznie i jak to sie ma do nienawisci twojej do pedalow.

Nie mam nic przeciwko pedałom i nie obchodzi mnie co miał do nich Hitler.

Ja po prostu informuję żeś pedał i tyle.

I że robisz siuchty z powierzonymi ci przez ludzi magnetofonami.

To ma być powtórzone wielokrotnie, usłyszane i zapamiętane przez jaknajwiększą liczbę forumowiczów i tyle.

Doprawdy, nie ma w tym żadnego drugiego dna.

dudus>>>>>ty nawet nie wiesz jakie ja robie siuchty chlopie.ALE to jest nic w porownaniu z twoimi siuchtami z powierzanymi ci magnetofonami.I wszyscy powinni to wiedziec i to wielokrotnie.

no coz dobre dudus bo bezsensowne ,ale przypomina atmosfere Maryjoradyjna.Jak ochloniesz to zrozumiesz albo i nie.Ale mozesz zalozyc osobny temacik w zakladce stereo z nazwa -uwazac na mulsa robi siuchty.Popatrzymy i moze byc zabawnie bo tak radiomarynijnie.No wiec dudus czekam na zakladke albo bedzie bez litosci ale i bez wspolczucia.

Dudivan stary krajoznawco..widze ze na kazda nacje i ich manka zozgryzles- bravo-bravo

No wychodzi tylko automatycznie, generalnie , dokladnie na to ze PL jest jak zwykle gora... No tylko tak trzymac...

dudivan-zeby bylo jasne-jestes dla mnie typowym Polacziem, ktory zna Europe z wagonu 2 klasy lub autobusu- Polska -Anglia

----czyli wcale i uwaza ze centrum swiata to nadal Polska.

A z religia to lepjej ze mna sie nie zadawaj bo cie ZEZRE!!!

Didivan ty znasz wioski kolo Legionowa..ja znam duzo krajow europejskich w ktorych zawodowo na dluzej sie zytrzymywalem i pracowaolem & reszte swiata i chociaz np. bylem 2 miesiace w Peru nie wiem tak celujaco jak ty czy Peruwianczycy sikaja do gaci czy ida na kibel.

Mam kolegę w Peru, Ramon jest mu na imię. Właśnie do mnie napisał że u niego i u brata wszystko okay (w związku z trzęsieniem ziemi).

Mieszkałem kiedyś u niego, w Trujillo, 400km na północ od Limy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.