Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc w wyborze amplitunera

mastersit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tutaj nowy i zaczynam dopiero przygode ze sprzetem audio, mam bardzo duzo pytan, ale na poczatek prosze was o pomoc w skompletowaniu sprzetu. Jestem w usa i mam mozliwosc kupic glosniki yamaha s777 oto link:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ,ale teraz rodzi sie pytanie jaki kupic do tego amplituner do ceny 250 no moze nawet do 280$ i czy te glosniki sa O.K. Sprzet bedzie sluzyl do sluchania muzyki 50% i jako kino domowe 50%. Jesli mozecie to odwiedzcie te strony i pomozcie mi w wyborze : jr.com bhphotovideo.com

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na wasze propozycje.

(wiem tez oczywiscie ze Sony, Yamaha i Pioneer nie beda potrzebowaly przestrajania radyjka na pl czestotliwosci, ale radio to nie problem, wiec kazda firma sie liczy)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/35650-pomoc-w-wyborze-amplitunera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.