Skocz do zawartości
IGNORED

niedrogie, wokółuszne, zamknięte

BeerfaN

Rekomendowane odpowiedzi

NIE BIJCIE!!

Witam

W związku praktycznym z brakiem możliwości posłuchania sobie muzyki w spokoju, jestem zmuszony zakupić słuchawki zamknięte, najchętniej wokółuszne (wygoda). Brak kasy miał spowodować łatwy wybór, jednakże pomyliłem się.

Proszę o adresy sklepów w wawie z możliwie największą ofertą oraz o pomoc przy wyborze pomiędzy:

Senki 201, 202, 205

AKG k26p, k44, k66

koss ur 20, 29

HP 8900

(część nie jest wokółuszna, ale trudno)

Ceny 100-180 zł. Na tyle jeszcze da się uzbierać.

Muzyka - od Możdzera, przez Marillion i Metallikę do Dimmu Borgir. Nie szukam za te pieniądze sceny, przestrzenności, czystości (choć wolę, żeby nie trzeszczały..) tylko odrobiny przyzwoitości. Do sceny itd mam tonsile sd426.

Mogą być trochę podbasowione, bo denon dcd890 ma delikatne braki w tym zakresie.

Ważne - mając je na łbie mam nie słyszeć otoczenia i otoczenie ma nie słyszeć mnie. Szczególnie to małe, wrzeszczące po nocach otoczenie.

pozdrawiam wszystkich desperatów i nie tylko

W takim budżecie to sobie dokanałówki kup - Crossroads MylarOne X3. Za 200zł są AKG K518DJ z polecanych, a z tych, które wymieniłeś to najprędzej HD205. HP8900 są zdaje się otwarte.

BeerfaN, 27 Sie 2007, 10:30

>Ważne - mając je na łbie mam nie słyszeć otoczenia i otoczenie ma nie słyszeć mnie. Szczególnie to

>małe, wrzeszczące po nocach otoczenie.

Bartek szkoda kasy. Jak sądzę izolacja od otoczenia jest tu jedyną pobudką?

Kupisz jakiś didżejski wynalazek i tylko będziesz pluł sobie w brodę. Uszy się w tym pocą, dźwięk jest nienaturalny... ech naprawdę szkoda zachodu. Wiem co piszę,bo kolega ma jakieś wyższe Reloopy. Moje Kossy Porta "zjadają" to przy pierwszych dźwiękach.

Moje "wrzeszczące otoczenie" przestało dawać czadu z chwilą ukończenia 3 miesięcy i teraz słucha muzyczki razm ze mną ;-) Nie zaśnie jeśli w domu jest cicho - przynajmniej radio musi grać ;-D

Przyzwyczajaj małą do muzyki w domu i to jest jedyne wyjście. Muzyczną edukację trzeba zaczynać wcześnie.

Jak mawiają chińscy stratedzy: nie możesz pokonać to się zaprzyjaźnij.

PZDR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.