Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Gra wstepna u mnie w domu ale maly pokoj wiec max 4 osoby i juz jest obsada. bardzo przepraszam. Zreszta odsluch bedzie dotyczyl Slawka. A nalesnik tak do kotleta wege bedzie pogrywal.

Co do listy to Lancaster trzyma kase w garci. Zwrocac sie do niego. Jesli ilosc gosci bedzie zbyt duza na as2007 sponsorzy beda mogli sie przykuc do krzesel aby w spokoju wysluchac muzy do konca.

lancaster,

ponieważ nie będę na AS, czy mogę oddelegować kogoś zamiast mnie do przykucia się do krzesła? Oczywiście może być notarialne upoważnienie...

>senicz

najwazniejsze zebys nie spękał i byl caly czas nastawiony na zabawe, to TY bedziesz gwiazda, to ma byc przede wszystkim happening, czyli pokazanie ze sa ludzie zakreceni i lubia sie bawic w hifi, a z dzwiekiem i muzyka to przeciez wiadomo jak jest, kazdy sobie wybiera i slucha czego chce...

Ja sie dobrze bawie a sadze ze sponsorzy tez. W koncu trzeba byc inteligentnym i wesolym czlowiekeim wydac na taka chece troche grosza. A co do dzwieku to wam kopary opadna. To bedzie gralo DDDuzym dzwiekiem. Moze poczatkowo to was zaskoczy ze tak duzo basu i miesa ogolnie ale zachwile poczujecie jak wszytsko jest ok i na miejscu. te zestaw to nie jakies plaskowickie plumkanie i szeleszcenie. To jest naprawde ponury dzwiek. Troche male te kolumny aby w pelni oddac dynamike i potege brzmienia. Ale za rok przedstawie system o super potencji z ukladami mfb na kazdy glosnik. Nawet na kopulki wysokotonowe. To dopiero bedzie jazda. Jak sie Sobieski nie zawali to bedzie cud. W tym pokazie przedstawie jak powinna czysto grac srednica w ukladzie pasywnym. Bedzie duzo babskiego wokalu abys cie mogli nauczyc sie dobrego brzmienia.

senicz>>podoba mi sie. W tej chwili jestes lepszy od ARTbi, która na drugi dzien dała drapaka do izraela. Ale oni mieli wtedy te parenascie mln dolarów.Mysle że kasa juz jest przelana. i nie uciekniesz z taka sumka.

Ale generalnie masz racje.Marketing tak ma wyglądac.Tylko że jestes o włos od przekroczenia dobrego smaku.Ale nawet jak nalesnik zagra jak piszczałki wiejskie, to juz jest dobra zabawa.Co nie zmienia faktu że THD i td itd.Pozdrówka.

Przypominam ze poranek na as2007 zaczynamy od sluchawek i jest to sesja zamknieta dla niewtajemniczonych. Dla dobra sprzetu. Gwozdziem programu bedzie Slawek i sluchawek pare. Jak koledzy przywioza jakis sprzecior to tez fajnie. Oczywiscie do czasu As2007 zlikwiduje to przepiecie na wyjsciu Maranciunia (te glupie 300V).

senicz, jesteś taki tajemniczy... :| Poranek sobotni czy niedzielny? Czy ja jestem wtajemniczony czy nie? Jeśli nie, to czy będę, gdy dorzucę Grado SR325i do tych Sennheiserów, co to je wcześniej obiecałem? =)

Patefil

Nowy40

Krystian Majer

TomekL3

Kedyw

Camle

CASKP

umka

Michelangelo

_kot_

Fotoarkady

cir

Skibus

psg

zdezintegrowany C3PO

cloudior

Zybel

Piotr_Lass

ABS

Seniortelefono

Muls

Jareq

StefanB

senicz

Narsiltm

Cervantes

lancaster(dopisze sie dla porzadku:))

Vlad

Caschlack

magazynier

Panowie, wielkie podziękowania za współpracę, szczególnie dla osob które nie załapały sie na podziekowania od senicza poprzednio. Bez Was nie byłoby całosci kasy, a tak mamy 60zł funduszu imprezowego :)

Kasa do Elberotha wyszła przed chwilą. Na tym kończy sie moja rola, resztę załatwią myslę chłopaki na miejscu.

Seniczu skontaktuj sie z organizatorem w przyszłym tygodniu może i załatw formalności.

Jakbym miał sie do czegoś jeszcze przydać to pisz śmiało ;)

Pozdrawiam

Ja tez bardzo bardzo dziekuje wszystkim i byc moze spotkanie oko w oko z wrogiem czyli mna uspokoi wiele podnieconych glow. Oczywiscie specjalnym gosciem spotkania bedzie nasz ulubieniec Lancaster i wielkie brawa dla niego!!!!!!! za tak wspaniale przeprowadzona zbiorke. Same spotkanie oczywiscie odbedzie sie w profesjonalnej atmosferze juz bez glupich tekstow. Co jest celem spotkania i imprezy? wlasciwie nic. Ja bede prezentowal swoje dzielka i muze ktora lubie jak i ta ktora wy lubicie posluchamy. Obiecuje jedno nie bedzie to czas zmarnowany i jakosc dzwieku bedzie super. Recze za wzm i Maranciunia co do kolumn to beda jakie beda stare Marantz wiec ........... ale nie sa zle. Napewno lepiej dopasowane do wielkosci pomieszcenia niz w zeszlorocznym pokazie Focal wyraznie zbyt male.

Muze wybiore trudna do prezentacji. Czyli duzo wokali kobiecych i duzej symfoniki. Bo oczywiscie jest wiele hi-end-dowych nagran z podkrecona jakoscia ale co to za sztuka takie cos ladnie grac? problemy zaczynaja sie na trudnej muzie. Jak koledzy maja jakies propozycje zwiazane z wystawa to chetnie poczytamy co i jak.

seniczu, tylko prosze mi tu nie ubliżać od ulubieńców, naprawde lubie od czasu do czasu zrobić coś pozytecznego. Kręci mnie to ;)

Pozdrawiam

Mam napisac 2000 znakow reklamy i jakies foto. Co proponujecie? Moze wyciag z mojej tfurczosci na forum? no wiecie, takie najwazniejsze, wiekopomne cytata?

rozumiem ze dostałes juz pokoje a teraz jakis katalog?

to niestety musisz zrobic powaznie,choc pare cytatow np o słomie w kolumnach Marantz z pewnoscia by ozywiło tą nudną broszurke

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

senicz, 27 Wrz 2007, 21:19

>Mam napisac 2000 znakow reklamy i jakies foto. Co proponujecie? Moze wyciag z mojej tfurczosci na forum? no wiecie, takie najwazniejsze, wiekopomne cytata?<

Wstaw jakieś autocytaty z bocznicy. Swoje poglądy na temat polityki, partii politycznych, prezydentów itp.

Od razu wywołasz piorunujące wrażenie...

Wszyscy przyjdą obejrzeć takiego dziwoląga :)))

Senicz - bełkoczący psycholu - jak ludzie poczytają twoją twórczość na bocznicy, to bedziesz miał pieniądze co najwyżej żeby sobie zrobić wystawę przed hotelem Sobieski. Bo do środka cie nie wpuszczą.

Z psycholami nikt nie robi interesów.

Senicz - nie musisz nic pisać.

Wystarczy, że podasz linki do tych wątków:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A publika na pewno stawi się tłumnie, żeby zobaczyć tak inteligentnie wypowiadającego się konstruktora.

Na pewno twój sprzęt brzmi równie oryginalnie jak wygłaszane poglądy. Istnieje jednak obawa że niewielu ludzi będzie chciało zaryzykować jego kupno, więc będziesz mógł dawać najwyżej pokazy swoich poglądów w gabinecie osobliwości.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.