Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Lanc>

to i ja się jeszcze jednym dorzucę ;-)

Bo to zabawne patrzeć, jak niewinny wątek o udziale bezkrytycznego konstruktora-samouka w Audio Show od 2 miesięcy utrzymuje się na topie popularności i ilością wpisów zbliża się pomału do licznych tunerów, a jak dobrze pójdzie to i znaleziska na allegro i ebayu przebije…

Fascynujące!

Senicz> trzymam kciuki, klep tego Sławka czy tam Maranciunia, niech to w ogóle wyda z siebie jakieś dźwięki i dojdziemy z palcem w… do 10.000 wpisów. Moje gratulacje :-)

lancaster, 23 Lis 2007, 14:05

>Panowie, czeka nas cieżka i wyteżona praca, ale nagroda 4000 wpisów mam nadzije pozwoli zapomnieć o

>trudzie i znoju....do boju :)

....tym bardziej, że na najbardziej światłych forumowiczów w tym wątku dodatkowo czekają odznaczenia państwowe i inne nagrody specjalne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-5-100008894 1195823733_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość rochu

(Konto usunięte)

Panowie.

Myślę że temat odsłuchu systemu Miszcza został już sprowadzony do właściwego to jest humorystycznego i kabaretowego wymiaru całej tej imprezy.

Dlatego też proponuje aby wątek został przeniesiony na bocznicę, gdzie z resztą - jak mniemam - było jego miejsce od samego początku.

Proponuje także ku chwale założyciela wątku spróbować dobic do tych 4000 wpisów.

Lancaster - z moje strony - piękne dzieki za fantastyczny wątek.

Ja dawno się tak nie ubawiłem.

Na koniec mam małą propozycję - gdyby Ktoś był chetny i miał trochę czasu.

Być może przydałoby się krótkie resume tego wątku, takie "the Best Of Prezentacja Włodka Senicza na AS2007".

Może ktoś w czynie społecznym dla potomności sporządziłby cos takiego?

rochu

wiesz czemu nie mozesz sie odnalesc..... bo probujesz to zrobic na forum

patrzysz sie na siebie i pomimo tego co masz nie masz nic. jestes pusty jak paru tutaj

czarne tlo, tylko marnosc opisuje uczucie do ktorego ani tu ani przed soba nie chcesz sie przyznac

w brew pozorom nie chcesz odnalesc tego czego szukasz, odpowiedz juz dawno znasz i przy kazdym lustrze je widzisz, nie chodzi mi tu o wyglad, raczej o to co sie dzieje w srodku

na pewne rzeczy trzeba pokolen, zapamietaj to sobie

udawadnie madrego glupka czyni cie przed znajacymi temat jeszcze wiekszego operatora formy mozdzka, ktory nie podlegl ewolucji, za duzo bys chcial na to co masz, materializm wsadz sobie w kieszen

rochu, 23 Lis 2007, 14:17

>Być może przydałoby się krótkie resume tego wątku, takie "the Best Of Prezentacja Włodka Senicza na

>AS2007".

Jeden obraz mówi więcej niż tysiące słów, więc ......

P.S. Mam nadzieję, że miszcz się nie obrazi jeżeli trochę za skromnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

intuos, 23 Lis 2007, 14:24

>rochu

>

>wiesz czemu nie mozesz sie odnalesc..... bo probujesz to zrobic na forum

>patrzysz sie na siebie i pomimo tego co masz nie masz nic. jestes pusty jak paru tutaj

>czarne tlo, tylko marnosc opisuje uczucie do ktorego ani tu ani przed soba nie chcesz sie przyznac

>w brew pozorom nie chcesz odnalesc tego czego szukasz, odpowiedz juz dawno znasz i przy kazdym

>lustrze je widzisz, nie chodzi mi tu o wyglad, raczej o to co sie dzieje w srodku

>

>na pewne rzeczy trzeba pokolen, zapamietaj to sobie

>udawadnie madrego glupka czyni cie przed znajacymi temat jeszcze wiekszego operatora formy mozdzka,

>ktory nie podlegl ewolucji, za duzo bys chcial na to co masz, materializm wsadz sobie w kieszen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

osz k**wa...

_WILU_, 23 Lis 2007, 14:28

>osz k**wa...

A i tak trzeba się cieszyć, źe intuos wyszedł mentalnie z dołka serwowania w jednym poście setki głupawych uśmieszków.

Jak widać ten wątek działa również terapeutycznie. Czasami do tego trzeba całych pokoleń a tu masz tylko 3 tys wpisów.

Gustaw

tak ta nagroda na prawo od medali załatwia wszystkie tyle ze zdjecie ma juz z 10 lat ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir, 23 Lis 2007, 14:44

>Gustaw

>tak ta nagroda na prawo od medali załatwia wszystkie tyle ze zdjecie ma juz z 10 lat ?

Ja tu robię krypto-marketing dla Senicza. Budżet jest mocno ograniczony więc pozwoliłem sobie lekkie przereklamowanie nagrody.

Zauwazylem ze Maranciunio jest zbyt ing. Jutro trafia na stol operacyjny i dostaje troche meskosci. Teraz to on zacznie nalezycie spiewac. Doczekal sie lobuziaczek.

nastapi zmiana organow. Lampy ing zastapia tranzytory yang. Dodatkowo na drodze schematologii nastapi wyrownanie mocy niebieskich czyli rownowaga ing/yang. Uzyskam to przy pomocy ukladowej. czesc ukladow bedzie silnie ing a inne yang. Calosc bedzie zrownowazona. Tak wiec mozecie sie spodziewac pierwszego w dziejach ludzkosci CD o rownowadze sil ing/yang.

Na "jedynce" trwa właśnie 3602 odcinek" Mody na Sukces", a w temacie zastój. Intuosku skrobnij coś interesującego. Podoba mi się Twoja przemiana. Z rezydenta Zoo w cierpiętnika targanego rozwolnieniem...Bardzo interesujące...

Sraczka – płynna lub półpłynna masa odpadków w czasie choroby jelit. Najczęściej występuje wraz z wymiotami, łatwo spuszczalna w kiblu, ale za to bardzo śmierdząca. Poprzedza ją często silny ból w okolicy brzucha albo jelit. Osobę z jej objawami można rozpoznać po bladej twarzy i cieknących na brązowo spodniach. Występuje też u takiej osoby wyrażenie: Zaraz się zesram! lub Mam posrany dzień.

Rodzaje sraczki:

Kotne przeczyszczenie

Występuje w miarę uzależnienia się od Activii albo od używania dziwnych medykamentów. Najczęściej poprzedzone ostrym bólem brzucha. Masa półpłynna, śmierdząca, tyłek ubrudzony, więc trzeba się dobrze podetrzeć, inaczej można uwalić sobie majty lub odparzyć tyłek.

Sraczka na dwa końce

Występuje przy chorobach lub przy spożyciu dużej ilości alkoholu. Człowiek wymiotuje i sra w tej samej chwili. Rodzaj upłynnienia sraki może być różny, nawet może być to kupa stała, ale wymioty są na pewno płynne. Chyba że 8 godzin wcześniej zżarło się opakowanie żelatyny spożywczej i w tym wypadku masa może być galaretowata.

Sraczka-pocisk

W tym wypadku nawet nie wiemy, że mamy sraczkę, ale gdy siadamy na tronie, wystrzeliwuje ona z hukiem a potem leci woda zmieszana z kupą czyli sraka. Istnieje możliwość uduszenia się z oparów powstałych przy przekraczaniu kupy szybkości ponaddźwiękowej. Taką śmierć nazywamy usraną śmiercią poprzez zatopienie. Jak się nie podetrze dupy, to się robią strupy z kupy.

Sraczka żołnierza

Małe „bobki” wystrzeliwane z dużą prędkością. Istnieje możliwość ochlapania dupy. Nie poprzedzane bólem brzucha.

Sraczka dualnej gęstości

Jest to kupa pod postacią jednocześnie płynną i stałą. Najczęsciej spotyka się sraczkę dualnej gęstosci ze wskazaniem na stan płynny. (ok 75% masy płynne)tak zwana GULASZÓWKA (podobna z wyglądu do gulaszu).

Który typ występuje u Ciebie?

Intuos>

? Zwątpiwszy w swoją inteligencję (tj. czy w ogóle jakąś posiadam) przeczytałem twój wpis 3 razy. Nadal nic nie rozumiem. Ale nie odpisuj mi, proszę, nie chcę wiedzieć ;-)

Belial>

Bardzo precyzyjne definicje sraczki musze przyznac ;-D

Senicz>

Masz rację! Równowaga! Postaraj się jeszcze dopracować wnętrze pod względem feng-shui, żeby się kondy dobrze czuły w środku. Obudowa - optymalna była by piramida (do samoostrzenia się żyletek). I żadnych pomiarów! Pomiary psują falę (znane zjawisko kwantowe). Wszystko na słuch. Żadnych świętości. Najtańsze elementy też zagrają - dobrego kucharza poznaje się po tym jak robi najprostsze danie (np. pieczeń). Tylko ze smakiem skomponować.

Tylko przestań mówić, że to sprzęt za 500 zł, bo nie liczysz dziesiątek roboczogodzin pracownika (+ podatki, ZUS, płatne urlopy, Fundusz Socjalny, BHP, dach nad głową, kierownik, amortyzacja, narzędzia, transport, dealer, sklep, VAT).

Trzymam Kciuki! :-)

Lancaster>

dzięki ciekawym wpisom np. Intuosa, to myślę że nawet i 5000 przebijesz! Dorzucę raz na jakiś czas cegiełkę ;-). Pozdr.

Wracajac do as to wycofalem troche wysokie. I to byl blad. na takie wystwy gdzie przychoza ludzie bez przygotowania i przy kiepskiej akustyce luchcze sprawdzaja tylko jaki bas i wyokie. A ze bas okropny o tych strunobetonow podlogowych to mogly byc wyokie wyzczerzone ale je akurat wycofalem za wargi i znowu klops. Tak wiec im wiecej wyokich to gluchy ludek bedzie zachwycony. I nic ze beda dymac na 6-10 B w gore. Kto to uslyszy? a zapamietaja ze cykacze dawaly po uszach!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.