Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Cir - wycofuje się już.

(Wkurzony jestem bo sobie nie radze z za dużym thd na reclockingu transportu CDPRO2 i Benchmarka DAC1 nie chwyta mojego Spdifa)

Fajnie tu u Was na obecnej stronce - Głąbie, i złote myśli itd.

Wreszcze się nie obcyndalacie (w te no ........... konwenanse czy jakoś tam tak).

Pa senicz!

cir, 23 Lis 2007, 23:29

>senicz

>

>to o kostruktorach czy gawedziarzach z tego watku?

>gawedziarze głupsi a na konstruktorach sie nie znam

Buahahaha!!! To może jakieś złote myśli odnośnie włażenia w dupę! Np. Komu śpieszno stracić cnotę, niechaj sięgnie po głupotę!

Chciałem postawić 5 zł na to że w obecnym wątku uda się stworzyć całą podstronę bez wpisów senicza - 1-szy "0% Senicz Zone".

Może Oświecony uda się na chwilę w stronę lodówki albo zdesynchronizuje mu się neo.

Pokażmy że jest to możliwe.

Chciałem napisać: Czołem debile!

Ale wszystkich wcięło... Czyżby zmądrzeli? Tak nagle? Niemożliwe!

A może 3000 wpisów robi swoje i niektórzy zaczynają myśleć? Jest iskierka nadziei, niedługo okaże się czy matka nadzieja kocha swoje dzieci.

Dziń dobry! (Allo, allo)

Niektórzy z zaginionych buszują po wątkach, ale łowienia jak i czynienia dobra nie ma końca!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wielu mysli ze jak bedzie mialo wielkiego czlonka to bedzie szczesliwy. Ciekawe ze nie chca byc madrzejsi tylko genitalia chca miec duze. Musze dzisiaj zmienic Makarego. Wiec jem marchewke sote z patelni i jade. Jestem tez rozczarowany. Pojedynek na zlote mysli nie wypalil. Zabraklo wam sznurka w lebkach? myslalem o ing/yang ale tez nic. No to co ja mam zrobic? o gybym zaczal pisac ze bladze to moze by was podniecilo. Wielu z reszta zauwazylo moja potege i pierniczylo do innych bezpiecznych watkow. Ale bitwa wchodzi w decydujaca faze.

senicz, takie jedno pytanie

Aż wierzyć się nie chce. Czy wszystkie twoje teksty muszą być tak prymitywne że tylko twoi wyznawcy mogą to czytać? Naprawdę to tak niechcący czy też chcący?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Miszczu, jak Cię znamy to będziesz plótł farmazony aż wszystkich tym zmęczysz i zapomniane zostanie o co tak na prawdę chodzi.

Nie mniej odpowiedź przyjmuje jako potwierdzenie że Sławka jako takiego niema jeszcze na tym Bożym Świecie.

W takim wypadku rodzi się pytanie - czego słuchało Komando Senicza na AS w tym roku?

rochu, 24 Lis 2007, 10:02

>Senicz.

>

>Powtórzę.

>Wytłumacz proszę, dlaczego nie chcesz wysłać Sławka na test do Piotra Ryki?

bo jedyna referencja jestes ty sam.....

sam powiniens wyznaczacz bariery do pokonania

a nie pokonywac te ktore inni juz zdobyli

przemysl to i zacznij myslec samemu....

Musze sie do czegos przyznac. Juz niedlugo to ja bede decydowal co jest dobre a co zle w audio. Mysle nawet o powolaniu odpowiedniego misterstwa w rzadzie ograniczajacym administracje. Bo po co sie meczyc gdy mozna wychowywac przy pomocy muzyki?

rochu, 24 Lis 2007, 10:10

>Nie mniej odpowiedź przyjmuje jako potwierdzenie że Sławka jako takiego niema jeszcze na tym Bożym Świecie.<

>W takim wypadku rodzi się pytanie - czego słuchało Komando Senicza na AS w tym roku?<

Może powinniśmy zgadywać?

Ja stawiam że to była Fonica PW 9013 przepakowana do dwóch pudełek ze śmietnika... Bo raczej WS 303 to by się w nich nie zmieścił :)))

Gość rochu

(Konto usunięte)

intuos, 24 Lis 2007, 10:40

Już Ci powiedziałem że do psychologizowania w wypowiedziach potrzeba inteligencji.

Tak więc wypowiedzi w tym stylu obnażają tylko Twoja słaba stronę...

Wracajac do stozkow to nadal twierdzicie ze moga on dobrze zagrac? Bo ja np. w swojej najnowszej konstrukcji uzyje malych stozkow 9 a do tego 3 kopulki na kanal. Tak wiec na kazde 3 stozki bedzie przypadac jedna kopulka. Moze te kopulki ustawie w ukladzie swiatowida 3 stronnego? bedzie zaj... przestrzen od odbic sciennych!!! jak ma byc przwdziwy hiend to musze cos zrobic specjalnego aby gawiedz zadowolic. Czyli 9 stozkow z przodka i 3 wysok. na czole?

>bo jedyna referencja jestes ty sam.....

>sam powiniens wyznaczacz bariery do pokonania

>a nie pokonywac te ktore inni juz zdobyli

>przemysl to i zacznij myslec samemu....

Oho !

Maraton złotych myśli na prośbę "miszcza" jednak się zaczyna.

I nie ma setki uśmieszków. Jestem pod wrażeniem.

Teraz ja spróbuję. Postaram się zachować poziom cytowanego wpisu.

"Myju, myju,

szastu, prastu,

nie mam rączek jedenastu "

rochu

>Tak więc wypowiedzi w tym stylu obnażają tylko Twoja słaba stronę...

rochu

>Już Ci powiedziałem że do psychologizowania w wypowiedziach potrzeba inteligencji.

przeanalizujmy wyraz na szego prawnego miszcza od slowotworstwa i slinotoku sadowego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

intuos, 24 Lis 2007, 11:20

>a moze chcesz uslyszec opinie doktora jezyka polskiego?

>

>moge zacytowac ale czy jest sens.... i tak mi nie uwierzysz:)))

A może stosować polskie znaki ?

intuos

Dostałeś jako jedyny honorowy tytuł super debila.

Myślisz że to stało się ot tak - samo? Niechcący? Mylisz się!

Tytuł masz zasłużony, dla potwierdzenia że nie bezpodstawnie wystarczy przeczytać kilka twoich wypocin, pomijam już wielkie przemyślenia o dziesiątej rano, bo 15-letni chłopak ma ciekawsze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.