Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Lancaster-to tylko moja obudowa testowa(stąd tyle kabelków i dokładeczek) w której testuje moje pomysły,na zdjęciu

na wyjściu ma założony mój Stasis+P,ale mam płytki do dartzella(kiedy?ożyje wątek o dartzellu to pewnie wrócę do tematu).

Senicz- jestem człowiekiem pracującym i kto wie co zrobię za rok(mf to nie zły pomysł,ale złożony..).

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

Koledzy tak zaczeli mi deptac po pietach z jakoscia swoich konstrukcji wzm ze musze uciec w powazniejsze tematy. Dlatego uciekam w MFB no i teraz niech mnie tam gonia. he he he nie dadza rady. Za chudzi w uszach.

Aktualizacja:

Patefil

Nowy40

Krystian Majer

TomekL3

Kedyw

Camle

CASKP

umka

Michelangelo

_kot_

Arkadiusz Ś. (prosze o info na PW o nick z forum)

cir

Skibus

psg

zdezintegrowany C3PO

cloudior

Zybel

Piotr_Lass

ABS

Seniortelefono

Muls

Jeszcze raz :) :

Patefil

Nowy40

Krystian Majer

TomekL3

Kedyw

Camle

CASKP

umka

Michelangelo

_kot_

Fotoarkady

cir

Skibus

psg

zdezintegrowany C3PO

cloudior

Zybel

Piotr_Lass

ABS

Seniortelefono

Muls

Moja kasa jakos dlugo idzie do skarbnika?

Mam juz nazwe na pokoj odsluchowyna AS2007 ale moze koledzy maja swoje propozycje? chetnie przeczytam. Jest wsrod was sporo bardzo inteligentnych osobnikow wiec moze pomaga?

30 osób na ponad 16000 wpisanych członków to żadna reprezentacja. Ja tam bym taki odważny nie był?

Może najpierw by zapytać pozostałych?

P.s. kase wysłałem dzisiaj

senicz jest autorem pomysłu co trzeba uszanowac , kazdy z forum słyszał też o seniczu - to nawiązanie do forum ,a goscmi będą wszyscy chcący posłuchac dobrego dzwieku

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

kazdy z forum słyszał też o seniczu - to nawiązanie do forum

To prawda, że słyszeli wszyscy i dlatego właśnie wypada ich zapytać, czy chcą by nazwa forum znalazła sie w tytule jego prezentacji.

Wystarczy założyć nowy wątek i zapytać kolegów. Bardzo proste to jest

"Włodek Senicz Show"

@stefanB - jeszcze prościej jest napisać w tym wątku. Przecież składka pieniężna kończy się dzisiaj, a AS jest dopiero w listopadzie, o czym tu będziemy pisać? Naturalnie, że o sprawach organizacyjnych. Zresztą, spójrz na temat.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.