Skocz do zawartości
IGNORED

Zakup sprzętu pod kolumny

noxnox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich po długim czasie.

jestem ofiarą mody i biję się w piersi że zgrzeszyłem. Jestem posiadaczem zestawu amplitunera Pioneer 915, jakiegoś badziewnego DVD tejże samej firmy model 380 + zestaw kolumn Wharfedale 9.4 + 9.1 + 9CS. Kino domowe wyszło mi bokiem. Nie mogę oglądać filmów na full bo mam małe dzieci i to nie jest dla nich dobre. Zona się zamyka w łazience jak oglądam gwiezdne wojny.... Więc się zreflektowałem. Chcę olać cały temat kina domowego i wpaść w miłe dla ucha stereo. zakładam że zostawię sobie podłogówki wafli Diamond 9.4 i do tego chciałbym dokupić jakiś wzmacniacz i CDka. prosze polećcie mi coś ! ! !

A może warto pozbyć się całego zestawu i wdepnąć coś innego. W takim wypadku zakładam sprzedaż całości posidanego sprzętu i zakup nowego zestawu stereo w przybliżonej cenie.

po głowie chodzi mi zestaw H/K 970, warto ???

muzyka której słucham jest dostosowana do kolumn jakie posiadam (tak mi się wydaje) . np. Simply Red, Pink Floyd, Tina Turner i spokojne płyty smooth jazz... ale także Metallica, Faith No More czy RHCP - trudno mi się zdecydować !

https://www.audiostereo.pl/topic/35867-zakup-sprz%C4%99tu-pod-kolumny/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.