Skocz do zawartości
IGNORED

Component 15m - Catharsis czy Profigold

sp_1976

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

waham się między tymi dwoma kabelkami (component, dł. 15m, łączyć będzie TV cyfrową z projektorem):

Catharsis (co to za firma, ktoś może coś bliżej powiedzieć?)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Profigold

Ukryta Zawartość

A może inne propozycje kabla 15m do 400 zł?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/36058-component-15m-catharsis-czy-profigold/

Moim zdaniem lepszy będzie Profigold,zaznaczam (że moim) bo zaraz będzie dużo krytyki.Osobiście probowałem różnych z taniej półki i wybrałem Profigolda - tylko że ja używam 5 m.Większość łączeniówek mam z Profigolda i jestem zadowolony.Jednak przy 15 m może doradzą ci coś lepszego,ale to wiąże sie z większą kasą.

Sprawa wyglada tak:

HDMI (Tech+Link) mam bezpośrednio podpięte DVD- Projektor. Ponieważ w ampli mam tylko component więc kablówkę i cyrową TV puszczam po componencie przez ampli. Ogólnie ten component ma też pełnić funkcję zabezpieczenia dla HDMI (wszystko będzie trwale wpuszczone w ścianę więc jakby nie daj Boże coś stało się z HDMI zawsze zostaje component.

Swoją drogą ciekawe czy ktoś ma 15m component w domu i ciekawe jakie marki :))

Witam, ja mam u siebie podpiętego 15 m PROFIGOLDA i bardzo gorąco go polecam, wcześniej chciałem zaoszczędzić i wynalazłem jakiś 15m component na allegro, niestety nie był to dobry wybór ponieważ po jego podłączeniu na obrazie wyświetlanym z projektora pojawiły się 2 poprzeczne pasy które cały czas płynnie schodziły z góry w dół ekranu i tak w koło macieju :-(

Wcześniej byłem sceptykiem co do drogich kabli teraz jako polak mądry po szkodzie mówię że warto dać te 4 stówki :)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.