Skocz do zawartości
IGNORED

OnkyoTX-SR805, czy pasi do Infinity B50?

imalas

Rekomendowane odpowiedzi

Naczytałem się postówi jestem....pełen podziwu dla tych "smakoszy" audio (poważnie!).

Posiadam do kina dowowego Marantz Diva(50Wx5) 5.1 plus Altusy 75 oraz centr. Voyager 70W + satelitki Tonsil Voyager chyba 50W, nbox z TV LCD Sharp37'FullHD, DVD Pioneer 696.(i jeszcze xbox360 synalka, który zbiera na Sony PS3)

Ostatnio wpadło trochę kaski ok. 6kzł i kombinuję odnowić graty. Pierwsza przymiarka to:

-Kolumienki Infinity BETA 50 (w/g producenta wzmacniacz do 200wat) zamiast Altusów + to co mam (reszta do póżniejszego zakupu)

-Amplituner Onkyo TX-SR805 (180Wat).......3 X wejście HDMI WAŻNE!

Czy według "smakoszy audio" to będzie wszystko cacy?, a może wystarczą Infinity BETA 40 (mam pokój 28 m2), a MOŻE!..................

macie lepszy pomysł!Walcie śmiało, z pokorą wy...czytam wasze uwagi, bo przy Was to jestem chyba przygłuchy, a może nie rozumiem Waszej terminologii np. .... już nawet zapomniałem te konstrukcje słowne z pogranicza kulinarnych przepisów i abstrakcji totalnej! Z góry pokłony dziękczynne!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/36093-onkyotx-sr805-czy-pasi-do-infinity-b50/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.