Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki bezprzewodowe

siakus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Raz już zamieściłem u was temat i wiem że spotkam się znowu z krytyką audiofili ;) Mój dzisiejszy problem polega na wyborze słuchawek bezprzewodowych.. Aktualnie posiadam Philipsy HP200. Służą mi one głównie do słuchania muzyki na komputerze przez Sound Blaster Live! Platinum (CT4760) ( ver. gold ) oraz wzmacniacz Technics SU-800. Wiem wiem nie jest to super ekstra sprzęt ale dla mnie spisuje się ok :) Wracając do sedna sprawy. Chciałbym wymienić te słuchawki na jakieś radiowe.. Podam pare aukcji:

1.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2.

Ukryta Zawartość

3.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) [ Sądze, że to jakaś targowa podróba ale nie jestem pewien.. ]

4.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) [ z tego co wiem sennheiser robi dobre słuchawki ]

Nie mam zbyt dużych możliwości, (kasa) ale sądze ze moglibyście coś doradzić ;) Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/36098-s%C5%82uchawki-bezprzewodowe/

Jeśli już, to z wymienionych zdecydowanie Sennheiser, ale słuchawki bezprzewodowe (a już na pewno nie za takie pieniądze) nie oferują zbyt dobrej jakości dźwięku. Może lepiej zwykłe, ale na długim kablu? Dźwiek dużo lepszy, a np. odpadają problemy z ładowaniem.

heh nie to nie prowokacja ;) w zadnym wypadku;) Chcialem poradzic sie specjalistow;) a nie znachorów na innych pseudo forach ;) tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) są te moje aktualne, chodziło mi w sumie o jakąś niezależność w ruchach ten kabel czasem "ciąży":) wiem ze do 60 zł można powiedzieć ze wszystkie sa porownywalne, ale jednak zalezy mi na dobrej firmie;)

Ukryta Zawartość

za 30 a nawet 60 zlotych to powinienes dostac szum tej samej jakosci z wszystkich powyzej wymienionych, gdybys jednak chcial sluchac na nich muzyki to wowczas moze byc problem. Juz lepiej sobie kup glosniczki Creative/Logitecha za 60 PLN, a duuuzo lepszy dzwiek dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.