Skocz do zawartości
IGNORED

Anti-Cables od Zydelka

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie!!!

Jeśli chcecie bym Was traktował powaznie to nie róbcie sobie jaj.

Nigdy nie napisałem że jestem dilerem Paul'a. Wielokrotnie składałem mu propozycje. Pomimo że jest przemiłym facetem interes to interes. Mi natomiast liczy się forma sprzedaży a nie wyłącznie ilość koniecznego zakupu i cena. Nie uprzedając faktów dalsze moje wypowiedzi są przed wczesne:) Darujcie więc swe złośliwości:)

Popatrzcie lepiej na tańczące pary w TVN !

>Zydelek, 16 Wrz 2007, 20:26

> "(...) Nie rozumiem więc złośliwości?! Złośliwość to wyłącznie polska zawiść. Nigdy nie podrabiałem

>produktów Paul'a, więc wszelkie insynuacje są żałosne. (...)

>

>Nie oczekujcie również że mało znaczącej grupie polskich audiociuli Paul czy Judi ujawnią swoje

>dzienniki sprzedaży czy kontakty handlowe :)

>A kabel nabywam jako firma a nie jako Zydelek.

>

>Pozdr. życząc zadowolenia z użytkowania A/C (...)"

bez komentarza. , bo jak okreslić osobę, która zwraca się do swoich potencjalnych klientów per "mało znacząca grupa polskich audiociuli"?!

- Who's Zed?

- Zed's dead, baby. Zed's dead.

Wrrrrroammm...!!!

x.

Xanax-0 ty razem bez urazy.

Mało znacząca drupa finansowa. Założ że to Ty nie ja czy ktoś inny ma rozprowadzać kable. Ile ich na forum sprzeda??? Czy dokonywałeś kalkulacji? Czy tylko piszesz anti dla zasady i z powodu tytułu wątku?

Dają ciała forumowicze czy się podoba czy nie. Pyrowcy dali propozycję i co??? Transakcja opiewa na kilkaset $$$. Co by sie stało z firmą dilerską liczącą na takiej ilości klijentelę??? W naszej sytuacji pozostaje wyłącznie ogromny chłonny rynek wszchodni.

Pozdr.

Zed,

ale naucz się wpierw choćby pisać i mówić poprawnie po polsku; nabądź też trochę ogłady i kultury osobistej...

- Who's Zed?

Wrrrrroammm...!!!

x.

Zydelek, 16 Wrz 2007, 20:59

>Xanax-0 ty razem bez urazy.

>Mało znacząca drupa finansowa. Założ że to Ty nie ja czy ktoś inny ma rozprowadzać kable. Ile ich na

>forum sprzeda??? Czy dokonywałeś kalkulacji? Czy tylko piszesz anti dla zasady i z powodu tytułu

>wątku?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

więc po h.. reklamowałeś darkula za 15kzł ?? dokonywałeś kalkulacji ?? czy tylko pisałeś dla zasady ??

Przejdź lepiej do finału i zapodaj wątek: "moja przygoda z Paul'em cz. III"

Zed,

bo w tych Twoich wypocinach sensu tyle, co poprawnej polszczyzny i kultury osobistej... ale tak naprawdę, to mam gdzieś, co wypisujesz, jesteś dla mnie nikim... ot, zwykły Zed, co ciągnie amerykańskiego druta, nic poza tym. pa!

- Who's Zed?

Wrrrrroammm...!!!

x.

Miałem szpulę 10000 foot. Dzwonili detaliści. Niestety szpula jest na Ukrainie i tylko patrzeć jak na rynku pojawią się audiofilskie kable z Ukrainy:)

Wilu nie bądź taki hej :):)

A może Ty napiszesz cd. ???

a Ty Zed? co Ty sobą reprezentujesz?! lub kogo?! czego jesteś przykładem?! poczytaj, co za brednie tutaj wypisujesz... pa!

- Who's Zed?

Wrrrrroammm...!!!

x.

Nie źle zrozumiałeś :):)

Wyprzedałem się niemal do końca z miedzi.

Teraz będą srebrne anti cable lub dystrybucja wyłaczna jako fabryczny diler. Zero wypożyczania za frajer. Wyłącznie za kaucją itd.

Przyjaciolom natomiast po cenie jak miało to do tej pory:)

To Zydel skończył "robić" w miedzi??? Pewnie sprzedał te swoje 5 akcji KGHM-u:)))

Teraz przerzucił się na srebro.

Zydel – jak zaczniesz handlować Accutonem, to będziesz musiał od razu po diamenty do RPA pojechać.

Zydelek, 16 Wrz 2007, 21:24

>Bo ja koleś forum traktuję je jak wizytę w klubie ..... i swego rodzaju rozrywkę:)

>Rozróżniam to od realu i prawdziwego zycia!

Chyba jednak nie odróżniasz realu od forum, bo nazywasz swój target "mało znaczącą grupą polskich audiociuli"...

i rzeczywiście "audiociulem" będzie ten, kto jeszcze cokolwiek kupi od Ciebie. i to bez względu na cenę, czy inne okoliczności ew. transakcji. pa!

- Who's Zed?

Wrrrrroammm...!!!

x.

Xanax - to słowotwórstwo Zydelka, jak wiesz spowodowane nieco ułomnym stosowaniem języka polskiego.

Ten "audiociul" to u Zydla było skojarzenie od "ciułacza". Tak to bywa, że czasem w dobrzej wierze tnie się gałąź na której się siedzi ;)

... masz rację Qubric, to taka sprytna strategia marketingowa Zeda - naubliżać klientom od "audiociuli", to zaraz się zbiegną i grzecznie w kolejkę ustawią po druta z USA ;-) ciekawe jak Zed nazywa klientów zakładu obuwniczego przy Grochowej w Whitestocku... a może lepiej nie wiedzieć? ;-/

- Who's Zed?

Wrrrrroammm...!!!

x.

Zydelek, 16 Wrz 2007, 21:24

>Bo ja forum traktuję je jak wizytę w klubie ..... i swego rodzaju rozrywkę:)

>Rozróżniam to od realu i prawdziwego zycia!

LOL. Zydelku, można Ci zapłacić wirtualnymi dolarami z Monopoly za kabelki?

Xanax-> a buty made in Zydelek zaczynają sie cenowo opd 1400zł za najprostszą parę. Obawiam się ze cię na nie nie bedzie stać:):) więc nie podskakuj jak nie masz w portfelu lub nie dysponujesz kartą:)

wszędzie Zydelek, ogłoszenia, forum jego wątki, jak nie to wątki o nim...

Zydelku forumowicze jednak złapali pomysł wspólnego zamówienia Anti bezpośrednio u Paula , dobre posunięcie z twojej strony: trzeba szybko zrezygnować i zarzucić sprzedaż bo miedziany drut już sobie sami kupują:-)

co do srebrnych kabli to zalecam i polecam wszystkim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie zrozumiałeś mnie!

Albo sprzedaż na moich warunkach i mojej polityce albo mam to koncertowo w dupie. Rynek światowy troche rózni sie od polskiego, tak samo jak ceny Anti Cable's od cen Neotecha gdybyś nie dostrzegał. :):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.