Skocz do zawartości
IGNORED

Anti-Cables od Zydelka

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcie pierwsze gotowy Anti IC's; zdjęcie drugie drut powrotni z ic i sygnałowy a w środku równiez kawałek próbki druta do okablowań kolumn wewnątrz jakim zamierzają handlować koledzy z Poznania. FE!

Kara boska, która spadła na audiofili z Pyrowa

Było dziesięć plag:

1. Woda Nilu zmieniona w krew.

2. Żaby.

3. Komary.

4. Muchy.

5. Zaraza na bydło.

6. Wrzody.

7. Grad.

8. Szarańcza.

9. Ciemności.

10. Śmierć pierworodnych.

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Joś wszyscy z mojego pośrednictwa są zadowoleni. Najbardziej czepliwi i niezadowolonymi są te osoby co nie miały kontaktu ani ze mna ani z wyrobami Paul'a czy huty z której pochodzi ten drut nawojowy:)

Zydelek OK jest układ ale dlaczego w koncu nie Ty zrobiłeś to zbiorowe zamówienie tylko cloudior&piotr_lass

napisali tylko propozycje dla wszystkich taka zreszta jak Tobie radziłem czyli czysty zakup po kosztach i nic więcej

teraz jest troche za pozno na żale

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zydelek, 19 Wrz 2007, 00:39

Joś wszyscy z mojego pośrednictwa są zadowoleni. Najbardziej czepliwi i niezadowolonymi są te osoby

co nie miały kontaktu ani ze mna ani z wyrobami Paul'a czy huty z której pochodzi ten drut

nawojowy:)

Ponieważ od dłuższego czasu jesteś dość kontroweryjną postacią na forum, dziwisz się ?

Na razie mają zamówienie na 2000$ :):):):)

Z czego liczą na XXXX%%%%%%%%%%%%%% bydlaki

Paulowi i Judi naopowiadali o zamówieniu na XXXXXXXXX $$$$$$$$$$$$$$$$ :):):)

Że jestem mściwy wiadomo nie od dziś!!! A uprzedałem że lojalność cenie jako najwyższą z cech ludzkich.

Robiłem propozycję zamówienia dla forumowiczów po kosztach ale zeście mnie oleli!!! Miałem PROSIĆ???

nio i dlatego lepiej sprowadzać dla siebie we własnym zakresie, a te 20 usd za przesyłkę to przecież nie jest majątek:-)

zbiorowe zamówienie jest dla wygodnych, jeśli to prawda, że naobiecywali Paulowi to nie zmienia faktu, że cena jest 1,25 za ft

+ koszty przesyłki, rozumiem, że mają dostać rabat?

powoli zaczynam czuć się winny, bo sam proponowałem takie zbiorowe zamówienie ;-)

Marduk, 19 Wrz 2007, 00:59

Dziękuję bo miedzy innymi za Twoją namowa "otworzyłem" usta.

Masz świętą rację. Jęśli ktoś sam nie mumie musi się liczyć z ........... a jak nie to zamknąc paszczę! I nie brudzić bliźniemu.

a tu jacek o. o swoim serdecznym przyjacielu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość jamówię

(Konto usunięte)

Kolego O.W Mosznej na opolszczyźnie znajduje się piękny pałacyk,onegdaj należący do szlacheckiego niemieckiego rodu.Obecnie służy ludziom,u których wykryto poważne nerwice.Bardzo trudno jest tam otrzymać łóżko,mogę ci pomóc,kwartał w takich warunkach powinien ci pomóc.Zastanów się,bo twój upadek człowieczeństwa, juz jest obserwowany przez ludzi prowadzących poważne badania kliniczne.

Zydelek, można wiedzieć o jakich "głupich plotkach" piszesz ?

Jak tak dalej pójdzie to dzięki swoim opowieściom bedziesz zauwazany nie tylko jak pisał jamowie przez lekarzy, ale też bedziesz jedynym człowiekiem ktrego bedzie mozna zobaczyć golym okiem z kosmosu.

Pozdrawiam

hehe, a za kłamstwo że ktos Ci odrąbał po 20cm AC(po co???!!!!) obawiam sie,ze bede musiał brać aktywny udział we wątku :)

Dostałem od Ciebie propozycje kupna IC AC po bardzo dobrej cenie(zdaje się 1/3 ceny u Paula), pamietasz ? Nie skorzystałem z niej, chociaz uwazam, ze AC IC jest OK. Do dzis nie mam tego IC czy to od Ciebie czy od kogokolwiek innego....słucham muzyki i jest OK...mogę spokojnie życ ze swoim IC.

....cóż moze chłopaki zamawiajć druty(nie wiem dokładnie kiedy to było... zamówiły sobie dwie osoby na jakieś 6-7słuchających)kierowały sie podswiadomie tym, ze jednak robisz wałek i nie informujesz rzetelnie o xródle pochodzenia drutu ?

1,8 vs 2mm2. Skąd Ty masz inny przekrój niż sprzedaje Paul ?:)

Pozdrawiam

wklejam odpowiedź do mnie od Paula i Judy:

"There has been a terrible misunderstanding regarding this unknown person in Poland. With a little investigating I found that we have been working with Zydelek as a customer, or Jacek as I know him. He orders from us through his brother in New York. I didn't recognize the name because I don't work with him directly. I was speaking with him this evening, via his brother who told me of this "talking" on the Polish chat rooms about him.

I would like to set the record staight at this time. First of all, no one is exclusive in selling the Anticables....in any country. Anyone can call or email me to place an order. Secondly, Zydelek has placed 2 orders with us, but not for any large amounts, and these orders were early this year.

If you have other questions and concerns I would appreciate an email. You may want to pass this information along to your audio friends.

Thanks!

Judy"

Sprawa wyjaśniona.

Marduk, 19 Wrz 2007, 08:23

>wklejam odpowiedź do mnie od Paula i Judy:

>"There has been a terrible misunderstanding regarding this unknown person in Poland. With a little

>investigating I found that we have been working with Zydelek as a customer, or Jacek as I know him.

>He orders from us through his brother in New York. I didn't recognize the name because I don't work

>with him directly. I was speaking with him this evening, via his brother who told me of this

>"talking" on the Polish chat rooms about him.

>

>I would like to set the record staight at this time. First of all, no one is exclusive in selling

>the Anticables....in any country. Anyone can call or email me to place an order. Secondly, Zydelek

>has placed 2 orders with us, but not for any large amounts, and these orders were early this year.

>

>If you have other questions and concerns I would appreciate an email. You may want to pass this

>information along to your audio friends.

>

>Thanks!

>

>Judy"

>

>Sprawa wyjaśniona.

sorry, ale... co tu pisze ?

:)

szpula 10 000 stóp to nie jest mało dla Paula ?:)

Marduk, powiedzmy ze sprawa jego niby znajomości przez brata została wyjaśniona :)))

Teraz kwestia pomówień o jakie odcinanie 20cm drutu, czy celowe działaia znajomych zeby go zniesławić ????

Pozwolę sobie być małostkowy ;)

Podrawiam

mnie interesowało tylko jedno, czy kable były oryginalne i zakupione u Paula okazuje się, że tak. Chodziło też o to, żeby Paul nie był zdezorientowany

w całej sprawie, bo to wyglądało jak parodia. Co do cięcia gięcia i sprzedaży, nie moja sprawa. Ja Anty sobie sam sprowadzam jak

mam ochotę, jak ktoś nie chce lub boi się sam sprowadzać, kupił u Zydelka, wie, że oryginalne, po tej odpowiedzi ma prawo tak myśleć.

pozdr

MArduk, no to obawiam sie, ze nie były zakupione u Paula, bo:

- Zydelek pisał, ze miał szpulę 10 000stóp(i nie sądzę, zeby Paul o zakupie 10 000stóp napisał, ze to niewielkie ilości dla przyjaciół)

- Zydelek pisał, ze kupił niby od Paula drut o innej grubości niż ten którym handluje Paul. Sam przyznasz, ze cieżko jest kupić od kogoś coś czy mie handluje :)

Pomijam kwestię kłamliwego dorabiania przez Zydelka ideologii jakoby to kabel konfekcjonowany różnił się czymkolwiek od DIY....no i wiadomo, ze en jego, który kupił dużo taniej w Niemczech choć inny to i tak lepszy....tylko skąd ta zbieżnosć nazwy ?:)

Pozdrawiam

....sami przyznacie ze te Zydelkowe projekcje o nielojalnosci są bardzo apropos....kupił kilkanaście/dziesiat metrów drutu u Paula, a potem buch całą szpulę 10 000 stóp w Niemczech :)))

A koledzy z kolei odwrotnie, nie kupili z Niemiec tylko od Paula ;)

Pozdrawiam

Szkoda mi tylko jednej rzeczy: że w efekcie radosnej działalności Jacka O., oraz wyjaśniania związanych z nią wątpliwości bezpeśrednio u producenta AC, kolejne osoby "ze świata" (tu: Paul, Judy & company) wyrobią sobie zdanie o Polsce jako o kraju krętaczy, kombinatorów i afer.

Bo czego tu innego oczekiwać?

Smutne.

Teo, uczciwie by było sprawę wyjaśnic do konca. Żaden wstyd się przyznać i wyprostować co trzeba zamiast isć w zaparte.

A krętacze to są wszędzie...tylko u nas w kraju jest to zjwisko bardziej akceptowane niż gdzie indziej.

Wiadomo "cwaniak sobie radzi" :)

Pozdrawiam

lancaster:

>Teo, uczciwie by było sprawę wyjaśnic do konca.

Tylko co właściwie chcesz osiągnąć? Oczekujesz, że człowiek sam z siebie przyzna się do swoich konfabulacji (o posiadanej jakoby szpuli 10.000 stóp, o prowizji od każdego kawałka AC sprzedanego w Polsce, i tak dalej)? Bez żartów.

A może czekasz, aż przestanie wbijać w klawiaturę swoje pijackie żale, i zacznie odpisywać rzeczowo i na temat, powstrzymując się od prób obrażania innych? Ponownie - bez żartów.

Facet napisał już wystarczająco dużo, by każdy mógł wyrobić sobie o nim odpowiednią opinię. Jeżeli mimo to ktokolwiek będzie wchodził z Jackiem O. w jakiekolwiek relacje, w tym finansowe, to już jego prywatna sprawa - i jego problem.

MSZ najsensowniejszym obecnie działaniem byłoby stanowcze uświadomienie krętacza, że złożona przez niego deklaracja pt. "żegnam" jest doskonałym pomysłem. Forum zyskałoby na tym zdecydowanie. Niestety, jak uczy przeszłość, do jego deklaracji przypisywać nie należy najmniejszej wagi - stąd obawiam się, że wciąż będzie próbował prowadzić tu swoje "kampanie marketingowe", kręcąc kolejny geszefcik.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.