Skocz do zawartości
IGNORED

jaki zestaw 5.1 do 1500zl

GROMBA17

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam zamiar zakupic zestaw glosnikow 5.1 w wiekszosci beda wykorzystywane do filmow ale i muzyki clubowej bede chcial posluchac. zastanawiam sie nad zestawem logitech z-5500 ale nie jestem do konca pewien czy to jest dobry wybor. glosniki beda podpiete pod kompa z karta dzwiekowa audigy 4. prosze o porownanie tych glosnikow do innych zestawow i o ewentualnie zaproponowanie innego zestawu, nie musi byc komputerowy. obecnie przesiaddam sia z creative g500.

https://www.audiostereo.pl/topic/36850-jaki-zestaw-51-do-1500zl/

a co myslicie o tym zeby zakupic ktorys z tych zestawow:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

i do tego 1 zest. jakis amplituner do 500zl. bo w te logi jakos mi sie nie chce wierzyc zeby tak graly. bo napewno nie wygladaja tak zeby mialy ta moc co opisuje firma logitech. moze ewentualnie sub. a i do tego pozniej z czasem bym dokupil jakis sub. co o tym myslicie??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Osobiście uważam, że skoro Meloman posiada taki zestaw, to jest to dla mnie wiarygodna

rekomendacja. (Logitech)

Opinie kol. Melomana odbieram za bardzo wiarygodne, wystarczy poczytać jego posty.

Nie ma w nich ani "grama" prymitywnej marketingowej "agitki", jedynie obiektywne opinie

inteligentnego usera.

Naprawdę to cała sztuka na umiejętności odróżniania wartościowych opinii od "bełkotu" :-)

tak i z tym masz marku racje bo az sie nie chce czytac opinii typu"sasiad narzeka ze mu spadaja rzeczy z szafek " itp. zal po prostu. ja chcial bym kupic cos maxymalnie do 1500zl. nie musi byc to zestaw z subem bo mam zamiar dozbierac i kupic konkretniejszego za jakies 700zl. narazie chcial bym jakis dobry zestaw glosnikow 5.0 lub5.1 z amplitunerem i ktore bede mogl podlaczyc do komputera i cieszyc sie dzwiekiem przestrzennym. najlepiej jak ktos by mial porownanie do wlasnie logow z-5500 z tymi zestawami :http://www.allegro.pl/item251854576_tonsil_fenix_ii_fabrycznie_nowe_24m_gw_f_vat.html do tych jakis ampli

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dzieki odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam. Ja posiadam takie głośniki Logitecha. Jestem z nich bardzo zadowolony chociaż pewnie nie jestem też bardzo wymagający:) Trzaski no jak wiadomo są...ale nie jest to tak bardzo uciążliwe i przy słuchaniu muzyki zwykle tego nie ma słychać jak sa na sucho bez sygnału, przynajmniej tak wynika z mojej obserwacji:) Proponuję ten artykuł

Ukryta Zawartość

rzetelnie napisane co i jak. Ja wiedziałem czego mogę się spodziewać i nie narzekam. Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Do filmow sa swietne jak za taka cene. w muzyce jest juz gorzej ale i tak wiekszosc czasu ogladam filmy wiec mi to za bardzo nie przeszkadza. teraz musze zamowic jeszcze tylko karte muzyczna bo narazie na sb live 5.1 w najslabszej wersji. ja mam projektor della 2100 mp. jak narazie tez mi wystarcza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.