Skocz do zawartości
IGNORED

Osiołkowi w żłoby dano...

mrrod

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, rozglądam się za budżetowym projektorem. Właściwie byłem już zdecydowany na Panasonica PT-AX100 za 4000PLN

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , kiedy na www.pixmania.com.pl pojawiła się Optoma HD73 w niewiarygodnej jak na nasze warunki cenie 4225PLN

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli bralibyście pod uwagę tylko jakość obrazu to jaki byłby Wasz wybór?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/36989-osio%C5%82kowi-w-%C5%BC%C5%82oby-dano/

Właśnie na dyskusji odnośnie cen projektorów również mi zależało. Z jednej strony pixmania oferuje naprawdę doskonałą cenę, niedostępną u nas. Verakomp, który ma dystrybucję Optomy w Polsce, handluje nią trochę jak sprzętem komputerowym co w odniesieniu do kina domowego ma sie nijak. Ceny dla dealerów sa dosyć zróżnicowane. Oczywiście szukałem najlepszych dojść, jednak ze względu na to, że nie jestem hmm w układzie, w najlepszym wariancie udało mi się uzyskać cene 5000 netto czyli 6100 PLN brutto co jest poza moim zasiegiem finansowym. Intertype nie może mi tego projektora sprzedać taniej niż sami musieli zapłacić. Wiec nawet do krzy$-a nie dzwoniłem. A może to błąd?

O pixmani czytałem wiele, sprzecznych najczęściej opinii. Nie bardzo wiem jak wyglądałaby gwarancja. To przecież ważna sprawa. Ale ta cena... Kolega - gorący zwolennik Optomy, nasz współforumowidz mówi, że tą Optomę brałby w ciemno. Ja tego nie lubie. Wolę pooglądać podotykać, najlepiej spokojnie u siebie w domu. W sumie 10 dni w pixmani powinno wystarczyć.

Chciałbym jeszcze zwrócić Twoją uwagę na projektory Mitsubishi.

HC1100 można dostać za 3600 i moim zdaniem jest to najlepszy wybór za te pieniądze w tej chwili. No chyba, że jesteś bardzo wrażliwy na tęczę i byłby problem z ustawieniem go w Twoim pokoju.

Dziękuję za podpowiedź. Problem w tym, że nie widziałem obrazu z Mitsubishi HC1100. Chociaż zarówno recenzje jak i cena są dobre. Jednak to nie zastąpi bezpośrednich oględzin. W ciemno kupować nie chce. Zobaczymy co przyniesie przyszły tydzień. Veracomp może się ruszy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.