Skocz do zawartości
IGNORED

Audio timer dla Denona

thedave

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Slucham obecnie muzyki na sprzecie Denona: pma 1500, dcd 1500, tu 1500. Muzyka plynie slicznie, ale nie o tym chcialem. Stara miniwieza przyzwyczaila mnie do budzenia i usypiania muzyka. W dodatku z bajerami typu zasypianie przy cd, pobudka z radiem. Niestety zasypianie przy wlaczonej muzyce nie zdaje egzaminu, bo grajace cichutko radio budzi mnie juz o 4 tylko po to bym je zgasil :/ - potrzebuje sleep-timera. Denon jest na tyle sprytny ze po podlaczeniu do zewnetrznego timera bedzie odtwarzal muzyke tak jak przy wylaczeniu - za instrukcja. Problem w tym ze nie ma jakiegos dedykowanego timera. Chodzi mi o cos a'la timery technicsa - 4 wyjscia zasilajace - ze 2 czasy budzenia i sleep timer. Chcialbym, aby to choc troche pasowalo do zestawu - caly zestaw jest w kolorze czarnym, gabarytowo spory. Nie chce do tego dostawic swiecacego, mikroskopijnego zegarka - czy znacie moze jakies firmy/modele, ktore nadawalyby sie do takiego zestawu.

Bede wdzieczny za wszelkie podpowiedzi.

Pozdrawiam

Sebastian Olchowik

https://www.audiostereo.pl/topic/37018-audio-timer-dla-denona/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.