Skocz do zawartości
IGNORED

menu ekranowe pianocrafta w lapie,jak?

bandanaboy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam yamahe pianocrafta e600 a wiec jak model wskazuje jest dvd a co za tym idzie funkcja dolby digital. Jak podlacze projektor to ladnie wszystko na ekranie widac (znacyz sie menu ekranowe yamahy) a wiec mozna wybrac rozne typy dzwieku przy ogladaniu filmu np otaczajacy itp. Poniewaz nie da sie tego wybrac z pilota mam problem. Nie wiem jak podlaczyc sprzet do lapa, jakimi kabelkami albo co zrobic zeby na nim mi sie wyswietlilo menu ekranowe dvd yamahy. Co mam zrobic? Mam nadzieje ze w miare jasno wyrazilem moj klopot. Zamiescilem temat w KD poniewaz DVD i dzwiek przestrzenny raczej do tego dzialu sie zalicza;) z gory dziekuje za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/37056-menu-ekranowe-pianocrafta-w-lapiejak/

s-video w lapie podejrzewam ze nie wystarczy? wlasnie tez sadzilem ze moze byc to niemozliwe bo juz troche kombinowalem. No trudno, w takim razie trzeba albo do projektora albo tv specjalnie podlaczyc zeby to zmienic:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.