Skocz do zawartości
IGNORED

Zamordowany niedźwiadek

broy

Rekomendowane odpowiedzi

aaalfred, 24 Paź 2007, 18:41

>matko boska, to ty nie europejka?

>a wartosci europejskie, jesteś za mordowaniem niewinnych?

>przeciez sąd się może pomylić i co?

Jesli juz wciagnelismy polityke w watek. Jest wiele rodzajow schizofrenii tudziez rozdwojenia jazni. Niemniej zezwolenie na wolnosc aborcyjna i zakaz kary smierci jest dosc jaskrawym przykladem. Zeby byla jasnosc, ja jestem w obu przypadkach za zakazem...

Wracajac do niedzwiedzia. Byc moze oprocz wszystkich wymienionych sankcji mozna go wycenic jako mienie parku. Oszacowac koszty rekonstrukcji zagrozonego gatunku. W takiej sytuacji Park moglby wniesc sprawe o odszkodowanie niezaleznie od tego, ze czyn jest scigany na mocy odpowiedniego artykulu KK. Gdyby jeszcze okazalo sie, ze niedzwiedzia wyceniono na powiedzmy rownowartosc dobrej klasy samochodu, to pewnie nastepni lekkomyslni staliby sie mniej lekkomyslni, a powiedzmy 200 kzl do splaty na 6 mlodych osob to nie jest obciazenie na cale zycie.

Dzis rano w "Kawa czy Herbata" byla rozmowa z dyr. parku. Czlowiek okazal sie rozsadny i jak na zaistniala systuacje wywazony. Nie wydaje mi sie, zeby park probowal robic nagonke. Jak na moj gust, pracownicy parku zadali sobie trud analizy sytuacji, zbadania sladow itd. zanim wyciagneli wnioski.

Qubek, misiaczku, ty nie nienawidzisz nikogo, ty po prostu "bombardujesz" miłością, prawda?

A poza tym pieprzysz głupoty niestworzone - katolewicki taliban to takie indywidua jak m. in. Turowicz, Mazowiecki, Bortnowska, tudzież padalcy (termin historyczno-polityczny, nie zoologiczny) typu Życiński, Pieronek.

-> Dudus

Ja nie nienawidze, ja tylko gardze wiekszoscia otaczajacych mnie osobnikow, to roznica :-)

>A poza tym pieprzysz głupoty niestworzone - katolewicki taliban to takie indywidua jak m. in.

>Turowicz, Mazowiecki, Bortnowska, tudzież padalcy (termin historyczno-polityczny, nie zoologiczny)

>typu Życiński, Pieronek.

Podaj mi jeden niefalsyfikowalny argument na to, ze Twoja definicja katolewackiego talibana jest bardziej prawdziwa od mojej :-) Milo byloby, gdyby byl niescholastyczny :-P

-> Dudus

Poza tym, jak zwykle nie odpowiadasz na pytanie. Zupelnie jak Jaroslaw...na pytanie odpowiada pytaniem lub oskarzeniem. Musze przyznac, ze to dosc skuteczna technika :-)

qb_1, 25 Paź 2007, 17:19

>Ja nie nienawidze, ja tylko gardze wiekszoscia otaczajacych mnie osobnikow, to roznica :-)

Sam widzisz - jesteś na niższym szczeblu ewolucji!

>Podaj mi jeden niefalsyfikowalny argument na to, ze Twoja definicja katolewackiego talibana jest

>bardziej prawdziwa od mojej :-) Milo byloby, gdyby byl niescholastyczny :-P

Proszę bardzo: JA tak ustaliłem!

dudivan, 25 Paź 2007, 17:38

>Sam widzisz - jesteś na niższym szczeblu ewolucji!

Na nizszym szczeblu ewolucji nie wyksztalcil sie jeszcze zmysl wzroku, ergo nie widze :-)

>Proszę bardzo: JA tak ustaliłem!

To bardzo niescholastyczny argument. Masz jeszcze cos do dodania czy chcesz skorzystac z okazji do siedzenia cicho? :-)

co mozna zrobic z powaznego tematu..zalosne

broy

nie zalamuj sie jeszcze jest paru rozsadnych ludzi :-)

tych pajacow ktorzy zabili tego misia balbym sie karac praca na rzecz zwierzat. z uwagi na zwierzeta.powinni dostac maksymalny wyrok jaki przewidywany jest na ta ewentualnosc.

Horst, a jakie jest Twoje zdanie? Czy to był układ? Wina układu? Czy gdyby PIS wygrał wybory, niewinny niedźwiadek by żył?

Duduś, a Ty co sądzisz?

Panowie pizdrolce, piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie, poczytamy!

he, he, niezła ta notatka z Naszego Dziennika, zwłaszcza w kontekście innych info medialnych.

Nie to żebym bronił tej gazety, bo jestem zdeklarowanym liberałem i to nie moja opcja,

ale to jak gazeta, dziennik itp podkręcają rzeczywistość to też trzeba brać poprawkę,

kiedyś jacch zamieścił takie dwa linki w brak humoru...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

mogę się założyć że prawda była bliższa info z gazety lokalnej.

tak, że prawda z misiem też leży pewnie gdzieś po środku

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.