Skocz do zawartości
IGNORED

Odsłuchy nowych urządzeń Audiomatus.

AUDIOMATUS

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

O! Widzę, że temat odżył :) Ja pisałem 3 maile do audiomatus-a z pytaniem o monobloczki 500 i 1000

i 0 odzewu :( Chyba zasnęli? Ciekaw jestem czy z moimi skrzynkami by się nie pogryzły?

Mocowo i prądowo zapowiadają się obiecująco...

>berberys, 13 Sty 2009, 20:18

Stuknęło mi już prawie pół roku "współżycia" z Audiomatusami AM500R. Mógłbym tylko powtórzyć to co napisałem o nich w opiniach, z jednym uzupełnieniem: z czasem scena się nieco jeszcze rozbudowuje. Nie jest to co prawda poziom najlepszych lamp, ale bez bezpośrednich porównań trudno to odkryć.

Miałem okazję porównać monobloki AM250R i AM500R i mimo podobieństw brzmią one nieco inaczej. AM250R są bardziej szczegółowe, przeźroczyste, leciutko chłodne, nastawione na mikrodynamikę i "bezlitosne" tak dla jakości nagrań jak i dla reszty elementów systemu. Dobre nagrania to z nimi uczta dla uszu, gorsze mogą czasem męczyć. AM500R poszły delikatnie w stronę ciepełka, gładkości, kremowości, są jakby bardziej "muzykalne" i dużo więcej wybaczają producentom nagrań. Bas i dynamika w AM250R dobre i bardzo dobre, w AM500R bez żadnych uwag.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.