Skocz do zawartości
IGNORED

Piąty Element wydany przez Monolith

jacek1956

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Witek75

(Konto usunięte)

Też wczoraj kupiłem ten film, ale za 44 PLN:))) MM W-wa ul. Górczewska. Obejrzałem tylko początek i na pierwszy rzut oka i ucha wszystko OK. Niestety, uważam że film powinien być jeszcze tańszy, bo brak w nim jakichkolwiek dodatków!!!!:(((

witam

W Media Markt w Markach, pojawiły się dwa filmy z dziwiękiem DTS-ES mianowicie "Leon Zawodowiec" oraz "Skazani na Shawshank" czy może już ktoś je kupił i może się podzielić inforamcjami na temat tego wydania?Cena jest jak dla mnie atrakcyjna i wynosi 44.99zl .

Gość Przemski

(Konto usunięte)

Ja miałem okazje zapoznać się z reedycją Leona Zawodowca i muszę powiedzieć że moje wrażenia były bardzo pozytywne. Wspaniały film, wspaniała gra aktorska a teraz jeszcze wyśmienitej jakości ścieżka dźwiękowa. Zdecydowanie polecam! Przy okazji sugeruję również zapoznać się z The Crimson Rivers (również z Jean Reno)

Gość Przemski

(Konto usunięte)

...nie mogę doczekać się na drugą część.... BTW będąc przy temacie Monolith, co sądzicie o aktualnej promocji : odtwarzacz DVD Philips 728 oraz 50 filmów DVD-Video za 1299 zł?

Uwaga , w tej promocji jest mase badziewia!!! Kupiłem córce poprzednią 25 filmów i Philips 625, połowa to stereo albo tylko z polskim lektorem!! Filmy różne, fajne i koszmarne.

Gość Przemski

(Konto usunięte)

częśc tytułów była już dołączana do przeróżnych czasopism pokroju "Naj" itp, a ceny pojedyńczych filmów wahają się w granicach 35-75 zł, najciekawsze na pierwszy rzut oka to "We were soldiers", czy "Leon Zawodowiec".

Jak najbardziej polecam Leona ,dźwięk który w oryginale został nagrany w stereo został zremasterowny do DTS ES ,brzmi wspaniale ,obraz też ok.

Za to gra aktorów to już inna sprawa ,nie da się opisać a Oldaman to dla mnie za ten film powinien dostać Oscara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.