Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster>>>>a skąd masz taka wiedzę.Z autopsji???.Reakcja wypierania z pamięci i projekcja na innych?cały ten obóż narodowy to ma?? giertychy,bondery,łysiaki,lancastery i tuziny innych.Weszyć panowie- ale wszechstronniej.A generalnie to was przerasta więć pozostaje takie żałosne gledzenie.Mozna jeszcze zapytać się skąd ta profesura.I broda ??

muls, musk Ci sie zaciął ?:)))

Urodzilem sie znacznie poźniej, nie muszę niczego wypierać, nie taplalem sie jak Balcerek, czy Bronek;)

A jak już wcześniej pisalem, trzeba bylo to gowno naprawd elubic, zeby w nim siedzieć.

Wierzę, zę chłodnemu Lesiowi i Bronkowi smakowało.

Pozdrawiam

mulsik tak jak piszesz - to Cie przerasta :)

Kukuryźnik mialeś chociaż na jakiejs porzadnej lampie, czy tylko słuchałeś muzyki...taka czyata audiofilia - tylko marsze radzieckowojskowe i pieśni patriotycznoludowe :)))

Razem z leszkiem i Bronkiem słuchane z zapartym tchem.

I to was przymulsy przerosło ;)

Pozdrawiam

Czy nie można raz a dobrze wy***rdolić wszystkich postPZPRowców, oraz tych co się z nimi ukladali powodując to co się po 89r. stało ?

Czy naprawde jedynym sposobem urzadzenia sobie godnego życia bylo przystapienie do tej bandy złodziei ?

Czy jedynym sposobem na godną emeryturę bylo zostanie UB-ekiem(jak to Qubric zauważyl, nikt nikomu nie bronił) ?

Pozdrawiam

policzyłem .Trzy .Wszystkie z niespełnionej milości.A ostatnio matka zabiła dziecko i sama sie zabiła.Jeden facet popełnił samobójstwo bo sam poszedł do siebie donieść do Urzedu Skarbowego.A oni nie mają poczucia humoru.Nie wiem czy to jeszcze balcerowicz, czy już nie.Ale ty też nie będziesz wiedział, bo jeszcze dużo musisz sie uczyć .Niestety.Było minęło .Bedziesz to znał tylko z opowiadań......Łysiaka.

muls, słabo liczysz. Ja Ty żes tą uczelnię techniczną skonczyl ?:)

oj wieszali się ludzie ze szczęscia przez tą balcerowiczowską politykę, wieszali się.

Pozdrawiam

Nowy2, 29 Kwi 2007, 11:59

>Kłótnie i wrzaski w Parlamencie Europejskim za sprawą środowego wystąpienia B. Geremka ws.

>wygaśnięcia jego mandatu jako eurodeptowanego.

Przed paroma minutami zakończył się w TVP1 wywiad Krzyśka Skowrońskiego z Bronisławem. Ależ on pięknie rżnął głupa! Że to nie on zaczął awanturę, bo nie smiałby w swojej sprawie, to koledzy (oczywiście absaolutnie nieinspirowani !). Że ta awantura wcale nie szkodzi Polsce, ona szkodzi tylko polskiemu rządowi, który ma czem prędzej być zniesiony (i wtedy przyjdą "Nasi"). I że właściwie to awantura owa przyszparza Polsce chwały (Tu Bronisław jednak nie umotywował).

Na koniec dodał jeszcze wzmiankę o tym jak to w kuluarach poklepywał go przyjaciel z Hiszpanii, niejaki Martino Martinez (o ile dobrze pamiętam) WIĘZIEŃ FRANKISTOWSKICH KAZAMATÓW. Że też Franko, wbrew pogłoskom był taki ciamajda i parcha nie zgnoił. Teraz żyje i śmierdzi i szkodzi.

Międzynarodówka Komunistyczna, psia ich mać! Wspierają się nawzajem w żerowaniu na narodach!

Trzeba być debilem, zeby wywolywać kryzys sztucznie...albo zdrajcą.

Do kogo Ci bliżej mulsie ?:)

Bo ja slyszałem, ze Balecerowicz sam nie mógł sie zdecydowac - stąd pewnie ten szpital :)))

Pozdrawiam

dudi, a na co liczyłeś ? Straszne kaczory chcą mu immunitet odebrac ?

Za co to doklądnie ? Za to, ze nie umial napisac prawdy ?

Przecież to tylko profesor, nie ma sie co czepiać uważam :)))

Pozdrawiam

hehehe, zapomnialem, że Bronek ma taki charakter. Pierwszy odruch to idzie w klamstwo, a potem nagle się nawraca :))))

Nech nad bronkiem też fruwaja gołębie :)

Pozdrawiam

Teraz doczytalem...czy tate Bronka był rabe ? :)

Pytam serio, bo to już kurde zakrawa na jakąś paranoję w naszym zyciu politycznym.

Albo sekretarze, albo żydzi...co jest grane ?

Może za malo historii przyswoilem ?:)

Pozdrawiam

lancaster>>>>obracasz sie w takem towarzystwie.W szpitalu historyczno- psychiatrycznym są tylko niewolnicy i dozorcy.Jest to tzw swiat dwubiegunowy.Zacznij współpracę z lekarzami.

mulsie, prawda to co pisałem powyżej, czy źrodla historyczne mam jakies tendencyjne ?

Pytam o tate rabe i 90% ?

Zabawne by bylo, gdyby się to okazało prawdą i takie matoly wyprały Ci musk :)

Pozdrawiam

Z moich znajomych, w sumie tylko jeden kumpel jest antysemitą...na pewnie kilkadziesiat osób sam przyznasz - zdarza się. A widujemy sie raz na pol roku, albo i rzadziej, bo mieszka za granicą.

Sam przyznasz, ze jego wpływ można uznać za pomijalny, a w dodatku nie od niego mam te dane.

On tylko mówil, ze ma wystarczjaco duże info, żeby być antysemitą i ze jest z tego dumny :)

Pozdrawiam

muls, tak ogólnie, czy tylko w tym temacie ?

Bo ten jego antysemityzm też mi akuratnio nie pasuje.

Zapewniam Cie mulsie, ze mimo to jest sporo bystrzejszy od Ciebie....wiec nie oceniaj tak surowo siebie - jesteś zwykly idiota, a nie jakiś podrzedny :)

Facet przynajmniej nie robi uników w dyskusji, tylko po męsku odpowiada na nawet niewygodne pytania.

Nie to co Ty albo bronek.

Pozdrawiam

dudi, jak to z tym bronkiem jest ? tate rabe, czy nie ?

Bo jak Żyd to powinien dobrze trzymać kase, a jak piszesz, ze bez protestow oddaje to sam już nie wiem...

W sumie kasa nie jego, moze z tad ta hojność u niego ?:)

W sumie myslałem,z ę w Polsce jest tylko beton postPZPRowski, ale muls mnie uświadomił, ze jest też frakcja liżydupów :)))

Pozdrawiam

Lancaster, 90% to bardzo przesadzona liczba. Przytaczałem tu już dane z książki prof. Paczkowskiego "Żydzi w UB", w której autor stwierdza że w stalinowskim aparacie bezpieczeństwa było ich ok. 30%, co nie wydaje się jakieś szczególnie symptomatyczne do momentu gdy zdamy sobie sprawę że Żydzi stanowili po wojnie jedynie 1% społeczeństwa polskiego. Nalezy jednak mieć na uwadze - a to jest znacznie ważniejsze niż ogólny udział procentowy - że w praktyce "rządzili rulezem" w bezpiece. Wszystkie najważniejsze stanowiska: ministrów, wiceministrów, dowódców korpusów, dyrektorów departamentów należały do nich.

Lancaster, z rabinicznym pochodzeniem Bronisława - dziwna rzecz. Po wpisaniu nazwiska w Google wyskakuje link prowadzący do hasła w Wikipedii wraz z fragmentem tekstu, w którym jak byk widnieje wzmianka o tym ze ojciec był rabinem o nazwisku Lewartow, jednak po wejściu na rzeczoną stronę stwierdzamy ze wzmianki tej nie ma!

To znaczy - być musiała, skoro Gugiel kiedyś ją zindeksował ale w międzyczasiw ktoś ją WYMAZAŁ!

Kiedy, dlaczego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dudi, a co z naszym pupilem kwachem ? Nie chciałbym powtarzać niesprawdzonych info, a kiedyś czytałem(nawet link zapodałem), ze jego tato -też o zydowskim nazwisku pracował swego czasu w aparacie bezpieki.

Wiesz cos na ten temat ?

Może tym razem muls sie zreflektuje ?:)

Pozdrawiam

Lan, co do Kwaśniewskiego trudno powiedzieć. Nazwisko Stolzmann przewija się co i rusz ale źródła są delikatnie mówiąc "słabe" (jakieś fora, jakieś plotki).

W przypadku Geremka są artykuły prasowe, książki no i poprzednia, niewyczyszczona wersja Wikipedii. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.