Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

szumidokolalas, 1 Paź 2007, 13:37

>Widzisz Gustaw...takim mi sie podobasz..w koncu walisz na prawdziwych warjatow tu na Forum.

>Dudivan ma wspanialego tak samo myslacego :-)))))pomocnika arbuza...na lepszego nie zarobil.

Nie podlizuj się Szumi.

Poczytaj lepiej "Mein Kampf" z osobistym autografem "Dla kochanego Szumiego ......od wujka Adolfa" ;-)

Zwróć proszę uwagę na to, że osoby o innych poglądach na forum, nie podchodzą pogardliwie do swojego kraju i narodu.

Może się czegoś nauczysz.

>jarcia

list LiDu nie studiuję :))

>Jumbo747

1 Paź 2007, 13:14

>Kaczyński profesorem? Chyba uczelnianym?

Tak, ale Lech.

Batroszewski za lata wykładów na uniwersytetach niemieckich dostał tytuł profesora od rządu Bawarii i została stworzona nowa jakość - bawarski profesor, co mniej więcej wykłada się tak samo jak marcowy docent. Bawarski profesor pomagał wielu Niemcom spojrzeć bez odrazy w lustro.

>Gustaw

>Andrzeja Gwiazdę niestety nie należy traktować poważnie. Ostatnio stwierdził, że ciągle mamy stan wojenny.

Zamknięcie jakiegoś etapu w historii następuje na skutek rozliczenia tych co do tego etapu doprowadzili.

Nowy2, 1 Paź 2007, 15:09

Rozliczenie to jedna sprawa.

Wolne państwo, bez ruskich baz i monopartyjności to druga sprawa.

Jeżeli Gwiazda nie rozumie tej subtelności to trudno.

szumidokolalas, 1 Paź 2007, 15:18

>Tag...Gustaw ty se jaja robisz Maris se jaja robi...Nowy 2 se jaja robi

Widać, że jesteś wdzięcznym obiektem :-)

Może jajeczniczkę na polskim boczku ?

faktem jest ze skur...ny hitlerowcy pomordowali milony niewinnych ludzi, poniszczyli i popalili duzo krajow. W morde dostali przedewszystkim od USA+anglikow nalotami samolotowimi 1944-1945. Berlin znizczony jak Warszawa itd.itp. nalezalo sie im jasne. Ale poza kradzierzami sztuki ktore w 95 procentach zostalo oddanych niewiem co tak nakradli???? za wino we fracji placili regularne ceny..no wiec co ukradli???slucham??

szumi, domyślam się, że marcowy profesor to uprzedni marcowy docent po awansie

szumi, jest jeszcze profesor belwederski, grzecznościowy (np. z LO), zwyczajny i nadzwyczajny; ostrzegam, to cysta prowda :)

jeśli chcesz coś na ten temat poczytać, to proszę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale poza kradzierzami sztuki ktore w 95

>procentach zostalo oddanych niewiem co tak nakradli??

Ot, taki drobiazg :-))) A o tych 95% to w Bildzie pisali czy mówili na SAT1 ?

Byłeś kiedyś na Wawelu ? W porównaniu z innymi takimi miejscami w Europie jest.....pustawo.

"Jedź do Niemiec. Meble i obrazy Twojego dziadka już tam są"

Poczta telefoniczna z Olsztyna zostala wawieziona...Do lat siedemdziesiatych pracowala poczta ktora byla z Ostrody i przez ruskow nie wywieziona....Cale linie kolejowy zniknely ..Ostoda --Elblag...

szumi, wiem po co tu jesteś - uczysz sie poczucia humoru i dystansu :)

Nie jesteś zły facet, tylko wmówileś sobie, ze Polacy są tacy a tacy. To co ja mam byc pijak i złodziej, zeby spełnic Twoje oczekiwania co do mojej "Polskości" ? To tak jakbym oczekiwał, ze od Niemca, ze dopóki nie bedzie maszerował w brunatnym mundurze i oficekach krokiem defiladowym to jest dupa nie Niemiec :)

Na pociechę Ci powiem, ze są złodzieje i pijacy Niemcy, a i Polak idiota który sobie tatuuje sfastykę też sie znajdzie.

Pozdrawiam

szumidokolalas, 1 Paź 2007, 15:30

>Gustaw ty takie smutki walisz...ze mi slabo. Akurat z mablami i sztuka....ach Gustafff

Za to te Twoje posty o n.p. poczcie w Olsztynie są zabójczo interesujące. Mam nadzieję, że będzie to temat na brazylijski serial TV. :-)

A co do Rusków i grabienia polskiego i niemieckiego mienia to zgoda.

szumi 1 Paź 2007, 15:25

Ruski z Niemiec wschodnich i z prus wschodnich wywozili cale fabryki, tabory kolejowe, Poczty wsyzstko co pasowalo na wagony kolejowe.

U nas poczta nijak się ma do wagonu, nawet kolejowego.

lancaster, 1 Paź 2007, 15:33

>szumi, wiem po co tu jesteś - uczysz sie poczucia humoru i dystansu :)

.. i dlatego z Szumim jeszcze dyskutuję. Może się też czegoś o sobie dowie , biedny chłopina :-)

Polacy maja miec wielkie PRAWO i maja powood nie lubic Niemcow. Poszczegolne osoby i ich potomkowie beda slusznie odwraca sie od tego narodu za rany jakie zrobili Niemcy.

Anglicy potrafia rozroznic faszystow, hitlerowow od dzisiejszych Niemcow.

Mnie wkor...ta polska przeplatanka "hltrelowiec, glupi szkop, i mial zawsze llatwiej."

Ja zrobilby analize...dlaczego w Niemczech jest bardziej poukladane, czysciej, wieksza dyscyplina i dlaczego Niemcy sa ciegle czolowka gospodarcza??? Moze moznabybylo sie czegos od nich nauczyc????

szumi, jak tylko zostaną stworzone odpowiednie warunki(tak jak zostały one stworzone Niemcom) to nie martw sie o rodaków. Będziemy niegorszymi gospodarzami od Niemców....dopóki jednak było jak było, czyli gospodarka centralnie sterowana i to z pogwałceniem dobra narodowego nie mozna było się spodziewać niczego dobrego.

Psioczysz na tych PiSdraków i brzydkich kaczyńskich, a za ich kadencji zaczął sie proces idacy w dobrą stronę.

W ta samą w którą poszli Niemcy, a więc dbania o interes własnego kraju.

Pozdrawiam

szumi, i zeby nie było wątpliwości...poznałem kilku Niemców i złego słowa powiedziec nie mogę. Nawet jak kiedys zabładziłem w Niemczech to się potrafiłem dogadac, a ludzie których spotkałem byli super. To samo mogę powiedzieć o moich znajomych w Polsce....wiec moze dajmy sobie spokój z opowieściami o moherach i nazistach ?

>Mnie wkor...ta polska przeplatanka "hltrelowiec, glupi szkop, i mial zawsze llatwiej."

Boś głup. :-) Jak ktoś ewidentnie macha Tobie przed oczyma stereotypami to łykasz to jak nastolatka komplementy.

>Ja zrobilby analize...dlaczego w Niemczech jest bardziej poukladane, czysciej, wieksza dyscyplina i

>dlaczego Niemcy sa ciegle czolowka gospodarcza??? Moze moznabybylo sie czegos od nich nauczyc????

Przypominasz mi Jasia z pewnego dowcipu.

Jedzie grupa mało rozgarniętych wyrostków autobusem na wycieczkę.

W pewnym momencie autobus się psuje i kierowca naprawia autobus.

Najmniej rozgranięty z grupy Jasio podchodzi do kierowcy wiele razy i za każdym razem mówi " Ja wiem dlaczego nie jedziemy ! Ja wiem dlaczego nie jedziemy !"

Za każdym razem kierowca zbywa Jasia ale przy n-tym razie ulega jego upierdliwości i zdenerwowany pyta : "No powiedz Jasiu dlaczego nie jedziemy ?"

Jasio odpowiada z radością na twarzy - " Nie jedziemy dlatego bo autobus się zepsuł !"

Szumi. Załapałeś czy nie ? :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.