Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Walery, 25 Maj 2007, 12:12

>Poczekaj aż się wezmą za gospodarkę, bo wiadomo wygrali wybory i z tego entuzjazmu gospodarka

>nagle sama z siebie wystrzeliła z tego uwielbiebia dla Kaczorkiów;-)

toż to wasza teza, prawie dokładnie

wiadomo, że wskaźniki gospodarcze są bardzo dobre

1. na pewno nie dzięki PIS

2. ew. dzięki Unii i SLD (Belka)

a jak tylko wskaźniki się pogorszą- zgadnijcie:

czy rząd wg. mediów też nie będzie miał z tym nic wspólnego?

Walery, jestem dobrej myśli, jeżeli chodzi o gospodarkę - serio :)

xanax, i kto tu pluje jadem ? Mała zapyziała tableto...

Możesz mi possać ze swoja propozycją cycata pielęgniaro :)))

Pozdrawiam

Horst dlaczego kreujesz się na aż takiego debila?

Jeżeli wierzysz jednak w to co piszesz to proponuję serię wykładów dla rolników pt:

"Jak siać żeby następnego dnia żniwować"

Sprawdź ewentualnie też w słowniku hasło: inercja.

Na razie to jeszcze nic nie powiedział - samo rośnie:)

za to postokrągłostolowcy na okrąglo nawijali : zbijamy bezrobocie - a ono wogóle ich nie słuchalo. Wyobrażasz to sobie ?

Mówil Balazs, mowil Komorowski, mówil miller, a ono swoje....:)))

Pozdrawiam

lancaster>>>ty niestety zastępujesz tu dudusia.Zawsze jak mówiłem bezosobowo o idiotach, to duduś natychmiast zgłaszał sie.Cosik jest wspólnego w tych chorobach.Albo .........to jest poprostu dwóch w jednym.Rozdwojenie? No tak- to większość przypadków TYCH szpitalach.

lancaster, 25 Maj 2007, 11:53

>No i co ?

>Myślisz, ze jakaś pipa to wykona ?

>W tym kraju pozostaje zaprowadzic tyranię, bo sam elektorat nie wydedukuje o co biega.

>Lubią być dymani i tyle.

>Nawet wykształceni, niby inteligentni ludzie biegną zagłosować, bo ten kandydat to jest opalony,

>ladnie mówi, wysoki, ma błękitne oczka i koszulę.

Niestety - raczej nauczeni niż wykształceni. Ukończył taki prawo czy finanse, może i na najlepszej polskiej uczelni, może nawet i z wyróżnieniem ale czy on wykształcony jest? Nauczony jest fachu - jak czeladnik u rzemieślnika i będzie sprawnym finansistą czy pijarowcem. Nauczył się, wyzwolił i jest - wykształciuch. :)

Poza tym istnieje jeszcze (dziedziczona!) mentalność. Oto przy okazji estońskiej awantury o pomnik zaproszono do radia dziennikarza rosyjskiego. Z jakiegoś tam "Komiersanta" czy innej światowej i słusznej gazety. Gadu-gadu, toczyła się rozmowa, ton wyważony, jewropejski - Estończycy mają swoje racje ale i Rosjanie też, aż tu nagle pointa rozmowy w której rosyjski żurnalista westchnął sobie i wystrzelił: moi rodzice żyli w Związku Radziecki, ja urodziłem się jeszcze w Związku Radzieckim, Estonia, Turkmenistan, Kazachstan to była moja ojczyzna, po co to było rozbijać? Ludzie żyli w wielkim kraju i byli szczęśliwi, tęsknię za ZSRR, komu to przeszkadzało...

Na nieśmiałe dość pytanie polskiego dziennikarza że może na przykład Estończykom trochę przeszkadzało nie padła żadna odpowiedź.

Z takimi elitami opiniotwórczymi długo jeszcze będzie wolno dyszał czieławiek (sowiecki).

U nas, w Polsce wielu jest takich jak ów żurnalista. Czasem zaledwie tylko urodzili się w PRL-u i nie zdąrzyli nim nasiąknąć ale zapewne rodzice, otoczenie zadbało aby wyrastali w określonym systemie wartości. Napierniczaki, Olejarscy - "nieskażeni", "świeży", "nowi"...

lancaster,

ja też na swój sposób lubię Gosiewskiego. wiec wklejam te fotki... wicepremiera od niczego i do niczego.

mam tez grzeczną prośbę do Ciebie, tak na sam koniec. uprzejmie proszę, nie przypierdalaj się złamasie do mojego nicka, ok? czepianie się nicka w internecie, to objaw kompletnego braku kultury, chamstwa i prostactwa; przykro mi, że musiałem to napisać, ale zdaje się, że o tym nie wiedziałeś. to teraz już wiesz. na tym EOT.

x.

Walery, 25 Maj 2007, 12:52

>I powiedział Jarosław:

>- A bezrobocie niech spada.

>I zaroił się od Polaków dworzec Victorii, a Jarosław widział że było to dobre

a za kwacha wskaźniki gospodarcze były gorsze, bezrobocie było większe ale wszyscy siedzieli w kraju

zapatrzeni

bo to taka śliczna para prezydencka była, olo jolo i córusia ola co tak piknie wywija w tvn

xanax, drętwy pedziu, może swoje grzeczne prośby zaczniesz formułować grzeczniej ?

Na razie to proponuję nie dzielić tablety na czworo, tylko wsuwaj całą jak pan doktor zalecił.

Serio.

Pozdrawiam

Horst, za prezia to dopiero pojawila sie opcja wejscia do unii. Tak nas ta unia kocha, ze musielismy swoje w kolejce odstac.

Nie ma sie co dziwic, ze ludzie jadą po lepszą kase. Wszedzie tak sie dzieje. Do tego katastrofa spoleczna made in balcerowicz w miedzy czasie nam sie przytrafila.

No, ale...rzekł donald: dajcie leszkowi nagrodę nobla, bo on to na nią jak nikt zasłużył.

A kapituła nagrody nobla na to: bierz xanax :)))

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.