Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs wersja niemoderowana senicz won!

łowca debili

Rekomendowane odpowiedzi

>szwagiero

>1. Do kogo masz pretensje za pyskówki?

Domyśl się

> Nie widzę tutaj na szczęście takich "jazd"

Nie dziwi mnie to:(

>2. Ten wątek nie ma określonego tematu, więc na jakie sensowne wypowiedzi oczekujesz?

To Twój pogląd i ja go szanuję, ale wybacz zrozumienia i sensownej wypowiedzi od Ciebie raczej tutaj nie oczekuję.

Witam w klubie zblokowanych

to ostatnie co napisał Kostruktor:

>Ogladajac te foto Rehdeko doszedlem do wniosku ze Moje slomiane Marantz sa lepsze. Nawet w tych trabkach. Bo w gitarach na pewno no i wokalach. Moze bas bedzie gorszy ale teraz ze sloma rowno juz graja a chodza super nisko. Wiec rehdeko nie maja szans. Zreszta ciekawe jak zagraja na nalesniku i Maranciuniu bo teraz to jest dzwiek po protu krysztal.

Czyli kwintesensja Senicza

Prowadziłem z Seniczem całkiem normalną wymiane poglądów w jego temacie i mnie zablokował, a w sumie nic złego nie napisałem.

Wiesz cir co wywołuje łuszczycę? Ten pomyleniec senicz wstawia na tamtym forum teksty wyczytane w praktycznej pani. Nie chodzi o to komu szkodzi tylko o podszywanie się pod doktora.

To jest oszustwo.

Rozumiesz słowo oszustwo, czy bardziej lubisz patrzeć na występy tego pajaca i udawać, że to takie fajne i zabawne?

>xniwax

Nie piszesz pierdół, a on rzeczywiście robi ludzi w wała.

>wernen

>Oszzz... K..WA! (...)

Przecież ja o tym piszę od samego początku, wszystko już było, wystarczy przeczytać.

wernen

>Senicz jest doktorem??

Nie, ale lniektórzy zwracają się do niego "panie doktorze".

Jeszcze może wyrywkowy wątek z triody

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tutaj drugi o jego wzorcu, z resztą dużo o tym było do znudzenia

Ukryta Zawartość

2 minuty szukania. A forum polecam, bardzo rzetelne i miarodajne źródło informacji. Dlatego senicz ma tam bana..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie coś trzeba z tym zrobić. Ponieważ Lukar jak twierdzi nie może dać trwałego bana, POBLOKUJMY SAMI nasze wątki dla senicza, będzie zakładał swoje w których będą się udzielać intuos i szwgiero i gitara, w końcu im się znudzi i będzie po sprawie.

werner

zagladasz do zakładki zdrowie w gazetach z ogłoszeniami?

chyba nie setki szmanow i kogo to obchodzi

a ludzie uwielbiaja pitolic o diecie ,zywieniu i lekach z bozej apteki

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zdzislav, 27 Lis 2007, 21:01

>ARGOS ja jestem za, tylko szkoda mi szwagiera, bo to moj znajomy.

"Jak robisz obławę na burdel to aresztujesz nawet pianistę". Cytat o ile się nie mylę z filmu Mistrz kierownicy ucieka II, możemy nakręcić alternatywną wersję - Mistrz Senicz Ściemnia, a pianistą będzie szwagiero. Może i szkoda gościa, ale chyba jest już duży i zdaje sobie sprawę jakie mogą być konsekwencje nawiązywania przyjaźni z idiotami.

nie chodzi o to, że ktoś tam poleca jakąś dietę. cir przestań się zgrywać, bo wiem, że prowokujesz i się droczysz. nie idzie o polecanie jakiś tam ziółek, tylko o podawanie na forum publicznym metod (niby) leczenia i podawanie się za doktora (czego ? medycyny ??).

cir

Nie masz pojęcia o czym piszesz. To nie są porady z praktycznej pani tylko zalecenia udzielane chorym ludziom przez psychola posługującego się tytułem doktora. Tam piszą ludzie chorzy na łuszczycę, a nie znudzone gospodynie domowe. To nie jest wysypka na dupie tylko poważna choroba mająca rozległe konsekwencje.

> wernen

już lepiej nie mogłeś tego podsumować. napisałeś dokładnie to, co ja myślałem, a napisałem co innego.

Cir - daj spokój, przestań się zgrywać, bo to akurat jest poważne...

depawelo

kiedys z nudow poszedłem na kurs medycyny manualnej /taka akupunktura/ ale bez igieł

za 270 zł nikt nie pytał kim jestes

trwało to 7 dni

takiej komedii w zyciu nie widziałem

połowa przyszłych uzdrowicieli prowadziła mała gastronomie a ze zaczynało zle isc wiec pomysleli o leczniczych masażach jako o nowej pracy :-)

kurs prowadził facet ktory przedstawiał sie ze jest lekarzem,jak zaczał rozbierac te baby zreszta wniebowziete to dyskretnie zapytałem go czy wie co robi bo obaj wiemy ze nie jest lekarzem ale jak one sie dowiedza to moze umoczyc

odpowiedział mi ze robi to od 5 lat i nie pęka :-)

ja masowałem jego osobista asystentke ktora wypozyczył mi na czas nauki

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

>cir z innego wątku

>a jak moze istniec uzytkownik łowca debili ktory produkuje tylko same obelgi (...) itd.

A w moim temacie pitoli jak potłuczony - to jakaś paranoja.

Skąd biorą się tacy jak ty bezmyślni ludzie? Rosną w mateczniku i pewnego dnia leśniczy krzyczy: Idźcie w świat dzieci, idźcie? Masz problemy i nie umiesz czytać czegokolwiek ze zrozumieniem?

To prawda, cir, że guru debil zawsze znajdzie wyznawców wśród idiotów.

Łuszczyca nie jest masowaniem cycków, tylko nieuleczalną chorobą. Prawdopodobnie genetyczną związaną z uszkodzeniem jakiegoś enzymu wątrobowego. Polegającą na nadmiernym wzroście komórek naskórka. Nie ma na to lekarstwa, żadnej diety ani maści.

Życzę ci, cir z dobrego serca żebyś na nią zapadł. Po roku ten głupawy uśmiech zniknie ci z twarzy.

Dlaczego wątki naładowane agresją rozwijają sie w tempie 100-150 postów w kilka dni, a na najprostszą czasem odpowiedź na nie bardziej trudne pytanie rzadko kiedy można liczyć.

Szkoda, że forum jest miejscem wylewania żalu, frustracji i pyskówkach a nie wzajemnej pomocy. Czasem zastanawiam się nad zasadnością aborcji...

Znalazłem też cos takiego.

Ukryta Zawartość

Czy senicz jest tym pacjentem z 30 letnim stażem ? I udziela porad na podstawie własnych doświadczeń ?

SENICZ - przyznaj się, sam to masz dlatego radzisz?

Bo jeśli podajesz się tylko za doktora to spotkasz się ze smutnym panem.

Ukryta Zawartość

Re: wernen, 27 Lis 2007, 22:46

>Znalazłem też cos takiego.

Ukryta Zawartość

>Czy senicz jest tym pacjentem z 30 letnim stażem ? I udziela porad na podstawie własnych doświadczeń

>?

>SENICZ - przyznaj się, sam to masz dlatego radzisz?

>Bo jeśli podajesz się tylko za doktora to spotkasz się ze smutnym panem.

ciekawa sprawa - od łuszczycy to już tylko krok do atopowego zapalenia skóry - specyfiku "Atopos scalp treatment" i naszego forumowego "atoposa" vladzia

te związki między seniczem a vladziem...

Ukryta Zawartość

Nie, no przecież obaj są znanymi z reala osobami.

Jeśli Senicz podaje się za lekarza to jest przestępstwo. Jeśli jednak radzi na podstawie własnych doświadczeń to juz tylko opis.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.