Skocz do zawartości
IGNORED

Cała Prawda o Rolandzie :)

odeta

Rekomendowane odpowiedzi

Madziu, przecież miałaś być w weekend na delegacji. Nie pojechałaś?

Jestem zszokowany Twoim wpisem, pozytywnie rzecz jasna. Dzięki za ciepłe słowa.

Ale zostawmy ten wątek, to odgrzewany kotlet, a kim jest Odeta mówiłem Ci już i to raczej się potwierdza.

Wcześniej nie było mnie w domku, dlatego nie uczestniczyłem w dyskusji.

dla mnie temat zamknięty i...mam nadzieje, że jakas Odeta na następny raz pokaże się z innej strony.... Sa pewne sprawy, ktorych nie załatwia się na forum, ale nie każdy ma na tyle odwagi, rozumu i...klasy...

madzia

>kropcia

Nie przynudzaj tu, tylko rzuć coś naprawdę intrygującego: jakieś smaczne foty, coś o seksualnych preferencjach Rolka, czy lubi loda w aucie albo czy Ty lubisz z połykiem, wiesz, takie tam. Bo jak na razie to już Odetka była ciekawsza.

zwolennik łagodności

To nie jest do końca tak Lenam. Dlatego ostatnio napisałem Ci o analizie przed optymalizacyjnej. Sytuacja nie jest taka zupełnie prosta. Ale to i tak nie jest temat na rozmowy z jakimś internetowym zbokiem ;)

Wiem... Nawet zaczynam się starać pisać (na miarę swoich skromnych możliwości) poprawnie. :)

Kiedyś jakiś facet napisał, że porządek w piśmie to również porządek w mowie, myśli i życiu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.