Skocz do zawartości
IGNORED

Cała Prawda o Rolandzie :)

odeta

Rekomendowane odpowiedzi

mnie pocieszac nie trzeba jestem niezależna kobieta ktora doskonale daje sobie rade. a z tym czlowiekiem nic mnie nie laczy ani nie laczylo no poza chcecia odkrecenia niektorych bzdurnych faktow ktore tutaj poopowiadal na swoj temat

odeta

wal smialo:)))), masz racje nie wszyscy tutaj klamia, niektorzy brzydza sie klamstwem i sa tacy sami w realu jak w sieci, ja i moi kumple z forum, z lublina tacy jestesmy:))))

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

chris77

wyluzuj, tak jest fajnie, to taki dzeri springer szol, Rollo opluwajac tutaj z premedytacja rodzaj zenski zasluzyl sobie na to...:))))))))))

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

przeciez powiedzialam ze nie jestem jego byla kobieta, a w 4 oczy rozmawiac z nim sie nie da bo pajacuje i klamie mowiac glosem pana lindy jaki to on nie jest wspanialy, bogaty, madry inteligentny i czym to on sie nie rozbuja po miescie. a pozniej opisuje tutaj po swojemu swoje wymyslone milosne sukcesy zalosne

a ty sie juz tak nie powtarzaj ze jestem nim bo doskonale wiesz ze to nie prawda, powtarzasz to po raz 100 zeby zwrocic na to uwage innych, jak widzisz nikt na to nie reaguje wiec oszczedz sobie

świeżutki klonik całkiem nowatorski,własciciel wykazuje sie jak zawsze duza elastycznoscią

pozdrowienia dla ojca klonów

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ja też sądzę, że Odeta i Roland są do siebie tylko trochę podobni.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Witam, jestem Odeta. Od dłuższego czasu śledzę wasze forum... czasami zastanawiam sie nad bocznica i niektórymi postami tragedia. O stronie tej dowiedziałam sie na AS i jakoś wcześniej nie mogłam sie zebrac żeby sie tutaj zarejestrować, najwyższy czas..."

Dobre, dobre!

zwolennik łagodności

@elektro

nie dziwie sie ze pisze o tragedii bo poważnie w realu on jest beznadziejny i nie da sie z nim rozmawiać dłużej niż 5 minut bo zaczyna cię bolec glowa, a te jego śpiewki o tym ze laski lecą na jego kasę, gówno prawda one wcale na niego nie lecą, o tych jego serenadach o uszczuplaniu portfela, powiem szczerze miałam ubaw jak to czytałam i mam nadzieje ze odpowie mi tutaj po co tak sciemnia

dlaczego tylko ty mnie atakujesz? to daje do myslenia, dziwne ze pojawiles/as bo nie wiem kim jestes sie w chwili kiedy roland zostal lekko przyparty do muru, zawsze twierdzilam ze ten czlowiek ma rozdwojenie jazni powoli sie to sprawdza. a tak a propos jestes on/ona bo wczesniej przedstawiles sie jako plec męska pozniej piszesz ze jestes blizej z rolandem hmm.. okresl sie

Bo to jest tak: jeżeli jesteś czyimś klonem, który ma dostarczyć nam sieciowej uciechy, to nie ma sprawy, nie chce mi się i tak pracować, można się powygłupiać.

Natomiast jeśli - co nie daj Boże - masz jakąś reprezentację w realu, to jest to zdziczenie niebywałe, jakaś przejawiająca się w wirtualnym świecie rzeczywista dewiacja. Masz coś do chłopaka, to się umówcie na kawę i rozmawiajcie jak ludzie.

zwolennik łagodności

Rolandsinger, 30 Lis 2007, 15:51

>> Nikt nie jest święty (a tym bardziej ja)

Do daj spokój, Roland.

Bez tej fałszywej skromności.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To już raczej tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zwolennik łagodności

roland ty to moglbys bajki pisac, wyobraznia twoja nie zna granic :) nie obawiasz sie ze kiedys sie w tym wszystkim zatracisz. biedactwo skrzywdzone przez kobiety, ktore czyhają tylko na twoje dobre serce i pieniadze o jejku zaraz sie poplacze.... arabski ksiaze z jaguarem. wysokie masz mniemanie o sobie

a dlaczego zmieniasz temat? kilka minut temu padlo pytanie kim ty jestes kobietą czy mężczyzną czyzbys sam wpadl rolandzie w swoje sidelka i sie troszke pomieszało?oj jak mi przykro znowu porazka

bo ja juz nie nadazam raz piszesz ze twoja zona jest pod wrazeniem twojej meskosci czy cos takiego dokladnie nie pamietam a chwilke pozniej przedstawiasz sie jako kobieta ktora byc moze jest blizej z rolandem? hmmm oj mieszamy sie mieszamy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.