Skocz do zawartości
IGNORED

KOLUMNY NAMCO NSR-500

kulik_21

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio udało mi sie kupić kolumny "NAMCO " model "NSR-500" ciekaw jestem czy już ktoś sie spotkał z ta firmą bo ja mam pierwszy raz z nim do czynienia chciał bym sie coś więcej on niej dowiedzieć a na goglach nic nie znalazłem .

jedyne co znalazłem to na zagranicznym portalu wystawione takie same za ponad 500 dolarów wiec chyba złe nie są

pozdrawim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/38126-kolumny-namco-nsr-500/
  • 6 lat później...

witam , miałem je 100 lat temu, kupiłem na giełdzie z wystawek z niemiec za chyba 200zł , grałem nimi na starym ampli marantza taki vintage , nie pamiętam modelu świeciły się wskażniki na niebiesko i miał 60wat rms na kanał , kolumienki grały cudnie w tym zestawieniu , tylko cd miałem jakiś budżet z technicsa , na rynku taki zestawik miałem w pracy drewniana buda ogrzewana co prawda 20m2 , muza się lała strumieniem , klasa sama w sobie oczywiście do jazzu , no trochę progresywnego rocka jeszcze ogarniały , po jakimś czasie je przytargałem do haty i tu już była lipa pokój 12m2 , nie mogły się otworzyć i rozwinąć skrzydeł , więc poszły do żyda , ale bardzo mile je wspominam , ale że za 500$ stały gdzieś to jestem zdziwiony , widać,wtedy nawet sobie nie zdawałem sprawy co mam he , bo wtedy to ja nawet jescze chyba neta nie miałem , nie mylić że wogóle neta nie było , bo był , tylko ja jeszcze wtedy nie miałem , pamiętam te miny znajomych jak wchodzili do budy muzyka na 30% volumena , i błędnik im się rozpi,,ał , nie wierzyli że takie starocie taką prawdę grają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.