Skocz do zawartości
IGNORED

Precz ze Swietami Bozego Narodzenia 2007

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm.. w zasadzie nie wiem co mnie przed em powstrzymywało... poczucie przyzwoitości?

właśnie mnie uderzyło... pojeb, który obraża w zupełnie bezpośredni sposób cudzą matkę... Roland - jakiego typu ten typ ma w sobie nienawiść do własnej matki? - Ty jesteś psychologiem... i te geje i oskarżenia... i marionetki i telewizory i media? i chęć Vladzy? i ta cała żałosna prowokacja?. Czy to nie jest dość niezwykłe? Jest jakiś psycholog na sali?

>camle

Czyje zdjecie wkleiles w watku "Poznajmy sie" ?

Tamten facet ze zdjecia nie wyglada specjalnie na prymitywnego, zakompleksionego i chorego nerwowo imbecyla !

ok... to znaczy, że ja tu nie pasuję... :) dobrej nocy Vladzie - powodzenia! mam nadzieję, że jeszcze nawyzywasz wiele cudzych matek od kurw zanim ktoś Ci w w ryj :)... cwelu

W tej twarzy znajduję więcej sensu niz w Twoim mętnym gaworzeniu !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a ja jestem faktycznie debilem, że rozmawiam z dziwolągiem budującym swoje ego wklejaniem zdjęć na forach internetowych i wyzywaniem matek obcych ludzi od k**ew.... jestem nienormalny.

baw się dobrze vladzie ;) - mam nadzieję, że się wkrótce spotkamy ;)

Gość

(Konto usunięte)

Camle , dlaczego sie wk...sz na tego kałmistrza?

Toto samo się skompromitowało i wszyscy , którzy _bywają_ na forum wiedza co toto jest warte.

Najlepiej jakby się sam oprotestował , bo to jest to co mu w jego za***nym życiu wychodzi najlepiej , chociaż na chwile byłoby ciekawie , a tak jak zawsze...ble ble ble ble bvle ble ble ble ble ble ble ble ble , z którego nic ponadt to , że kałmistrzowi wszystko nie pasuje, nie wynika .

No ale czego się mozna spodziewac po kloace ?Chodząca deprecha :)))

>jacch

a jak wygląda to twoje wspaniałe życie?

codziennie wstajesz do roboty i idziesz do biura kopalni. Spedzasz tam 8h nudząc się niemiłosiernie i siedząc za pieniądze firmy pół dnia w necie. Wracasz do szczęśliwego domostwa, gdzie czeka na ciebie niezwykle ciekawa rodzina. Odpalasz kompa, tv, w programie, złotopolscy i big brother. Co niedziele do kościoła. Pięknie!

ja bym sie zdołował.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.